Tuba Büyüküstün din Asi - Împotriva destinului și-a invitat fanii turci să iasă la vot. Ce a postat vedeta în mediul online

Publicat pe 31.05.2023 la 14:39 Actualizat pe 31.05.2023 la 15:27

Tuba Büyüküstün le-a oferit fanilor din mediul online câteva sfaturi cu privire la alegerile care au loc în Turcia. Ce a declarat vedeta din Asi - Împotriva destinului.

Tuba Büyüküstün poartă părul lung, desprins

Tuba Büyüküstün din Asi - Împotriva destinului și-a invitat fanii turci să iasă la vot

Happy Channel

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului s-a numărat printre vedetele din Turcia care au ținut să iasă la vot în vederea alegerii președintelui țării sale. La momentul respectiv, vedeta și-a îndemnat fanii să facă la fel. Erdogan a câștigat alegerile din Turcia.

Tuba Büyüküstün și-a invitat fanii turci să iasă la vot

Actrița din Asi – Împotriva destinului și-a îndemnat fanii să iasă la vot. I-a pus pe aceștia să realizeze un exercițiu de imaginație spre viitor, în cazul în care nu știau pe cine urmau să voteze.

Urmărește Asi - Împotriva destinului, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vedeți cine candidează, nu închideți ochii și urechile. Trebuie să știți cui spuneți da. Niciunul nu este separat. Niciunul nu are mai mare dreptate decât celălalt. Dacă am ști că facem parte din același întreg și nu suntem separați și am lua mereu aminte de acest lucru...Nu cu toții vrem același lucru pentru țară? Un sistem imparțial de justiție cu un nivel cultural ridicat. O structură care este puternică din punct de vedere economic, care are o educație puternică, investește în țară și în suportul oamenilor ei. Acest pământ este al nostru. Nu îl deține nimeni. Nimeni decât noi. Femeile sunt ale noastre, copiii sunt ai noștri, tinerețea este a noastră, oamenii la fel.”, a scris vedeta în mediul online, odată cu îndemnul său.

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a mai adăugat în mesaj că toată lumea ar trebui să voteze conștient, să se suțină unii pe alții.

“Cercetați, nu închideți ochii și urechile. Trebuie să știți cui îi spuneți da. Sunteți indeciși? Imaginați-vă viitorul. Viitorul copiilor, viitorul nepoților. Un răspuns va apărea cu siguranță.”, a conchis vedeta din Turcia, arată gazeteeduvar.com.tr.

Tuba Büyüküstün a fost onorată la Vatican

Faimoasa actriță Tuba Büyüküstün, cea care este populară în lumea arată, a fost prezentă în 2015 în cadrul International Giuseppe Sciacca Awards din Vatican. A câștigat pe atunci premiul pentru Cea mai bună actriță. A primit premiul la categoria actrițe tinere în cadrul proiectelor de teatru și cinema. Evenimentul a avut loc în cadrul Universității Ubaniana din Vatican.

A primit unul dintre cele mai importante premii din cariera sa pentru talentul deosebit, dar și pentru caracterul caritabil pe care l-a afișat de-a lungul timpului. De-a lungul timpului, producțiile din care a făcut parte, au reușit să ajungă pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Este de știut că din 2014 este ambasador UNICEF. Are 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram, dar și peste 500 de fotografii și filmulețe postate.

S-a născut pe 5 iulie 1982 în Istanbul și a studiat în cadrul Mimar Sinan și a absolvit în 2004. Este mamă de gemene, însă a rupt relația cu tatăl fetelor pe 5 iunie 2017. Și-a început cariera în 2003 și în prezent locuiește la Paris, acolo unde studiază cele două tinere, fructul fostei sale căsnicii. În 2020 a jucat rolul Mara Brankovic în documentarul Rise of Empires: Ottoman. De asemenea, în 2022 a urmat tot pentru Netflix seria Another self. A câștigat nenumărate premii în cariera sa, fiind fără doar și poate o vedetă de valoare a țării sale.

În articolul

Tuba Büyüküstün din Asi - Împotriva destinului și-a invitat fanii turci să iasă la vot. Ce a postat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x