Viața și cariera actorului Fernando Colunga, protagonistul din telenovela "Stăpâna". A format un cuplu cu celebra Thalía

Publicat pe 02.12.2022 la 12:17 Actualizat pe 02.12.2022 la 12:53

Viața și cariera actorului Fernando Colunga, protagonistul din telenovela "Stăpâna". A format un cuplu cu celebra Thalía.

Fernando Colunga poartă o cămașă albastră cu mâneci scurte și are o pălărie

Fernando Colunga a format un cuplu cu celebra Thalía

Happy Channel

Fernando Colunga se numără printre cele mai sonore nume din industria telenovelelor. A jucat în cele mai îndrăgite producții de-a lungul timpului, a împărțit același platou de filmare cu actrițe iubite de toți și a decis la un moment dat să se retragă din lumina reflectoarelor. Acum și-a anunțat fanii că va reveni pe micile ecrane.

Viața și cariera actorului Fernando Colunga, protagonistul din telenovela Stăpâna

Fernando Colunga Olivares s-a născut pe 3 martie 1966 în Mexic și a devenit cunoscut în lumea întreagă odată cu rolul său “Luis Fernando de la Vega” în telenovela “Maria la del barrio”. De asemenea, și-a câștigat popularitatea cu personajul “Manuel Fuentes-Guerra” în drama istorică “Amor real”, acolo unde a jucat alături de Adela Noriega. A urmat cursurile Centrului de educație artistică Televisa în Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A pășit pentru prima oară pe un platou de filmare odată cu rolul din telenovela “Dulce Desafio”. În 1988 a interpretat rolul “Eduardo Yanez”. Ulterior a ținut să-și aprofundeze cunoștințele în cadrului centrului Televisa, în 1990. A făcut parte din show-uri precum “The web”, “Marked time” și “All of it”. În 1994 a jucat alături de Paulina Rubio în filmul “Kiss me on the mouth” ce a fost difuzat în cinematografe. Între 1995 și 1996 a devenit cunoscut lumii întregi odată cu rolul din “Maria la del barrio”.

Telenovela “Esmeralda”, acolo unde a jucat alături de Leticia Calderon, i-a adus success în țări precum Indonezia și Republica Cehă. În 1998 a participat alături de Gabriela Spanic, Juan Pablo Gamboa, Chantal Andere în telenovela “La usurpadora”. În 1999 a jucat alături de regretata Edith Gonzalez în telenovela “Nunca te olvidare”. În 2003 a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Tvynovelas Award. La scurt timp după finalizarea proiectului “Amor real”, Fernando Colunga a decis să ia o pauză de la proiectele difuzate pe micile ecrane și a ținut să-și dedice timpul teatrului. Alături de Cesar Evora a lansat “Death trap”.

Thalia și Fernando Colunga au format un cuplu

Thalia este adepta rețelelor sociale și ori de câte ori are ocazia își prezintă viața profesională și personală în fața fanilor. În cea mai recentă apariție a sa a dezvăluit că pe vremea când juca în telenovela “Maria la del barrio” a format un cuplu cu Fernando Colunga, colegul său de platou și protagonist. Conform zvonurilor, cei doi s-au îndrăgostit în doar 90 de zile și au devenit rapid unul dintre cuplurile favorite.

“Maria la del barrio” a fost difuzată în 1990 și Thalia însăși a confirmat că relația de iubire cu Fernando Colunga a durat mai mulți ani de zile. Chiar se vorbea despre o căsătorie la momentul acela, însă vedeta a subliniat că planurile profesionale de la acel moment au reprezentat o prioritate. Cei doi nu s-au arătat niciodată geloși pe tot parcursul relației.

Dacă Thalia este adepta postărilor în mediul online, Fernando Colunga are peste 100 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cu toate acestea, ultima imagine încărcată datează din 2019.

În articolul

Viața și cariera actorului Fernando Colunga, protagonistul din telenovela "Stăpâna". A format un cuplu cu celebra Thalía

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x