Viața și cariera lui Sergio Goyri din “Stăpâna”. Totul despre marele actor și cum a devenit cunoscut pe plan internațional

Publicat pe 05.12.2022 la 13:21 Actualizat pe 05.12.2022 la 15:04

Viața și cariera lui Sergio Goyri din “Stăpâna”. Totul despre marele actor și cum a devenit cunoscut pe plan internațional.

Sergio Goyri poartă o cămașă neagră cu mâneci lungi și o pălărie cu boruri largi

Sergio Goyri din “Stăpâna”

Happy Channel

Sergio Goyri se numără printre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. S-a născut pe 14 noiembrie, 1958 în Puebla, Mexic și a jucat de-a lungul timpului în cele mai importante producții televizate. Și-a sărbătorit recent ziua de naștere și iubita sa i-a făcut o surpriză de proporții.

Viața și cariera lui Sergio Goyri din “Stăpâna”, unul dintre cei mai mari actori de telenovele

A jucat cele mai importante personaje negative de-a lungul timpului, iar în viața reală a reușit să primească nenumărate critici pentru purtările sale recente. Cu toate acestea, rămâne la fel de iubit de fanii din întreaga lume, fiind protagonist în “Stăpâna” sau “Dias sin luna”. La 64 de ani continuă să fie o prezență constantă pe rețelele sociale și uimește de fiecare dată cu viața sa perfectă alături de soția Lupita Arreola.

Urmărește "Stăpâna", de luni până vineri de la 15:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A trecut de la băiatul bun la băiatul rău în telenovele și are mai mult de 20 de ani de experiență. Evoluția actorului stă în producțiile care de-a lungul timpului i-au făcut cinste. Pentru a se bucura de ziua sa de naștere, Sergio Goyri a luat decizia de a pleca într-o călătorie prin Europa alături de Lupita Arreola. Cei doi s-au fotografiat în locuri similare și fanii l-au apreciat imediat pe protagonistul din “Pedro Navaja”. În ciuda faptului că nu a mai apărut în niciun proiect profesional de-a lungul timpului, Sergio Goyri continuă să rămână o figură publică pe rețelele sociale.

Fanii îi aplaudă stilul de viață, având astfel peste 200 de mii de internauți care îi urmăresc fotografiile și filmulețele. A postat până în prezent peste 700 de astfel de inițiative, singur sau alături de cea pe care o iubește în prezent. Este cunoscut faptul că Sergio Goyri este foarte vehement în ceea ce privește gândurile sale în privința subiectelor precum etnie, sexualitate, rasă, religie sau ideologii politice. Din această cauză se numără printre vedetele ce au fost “anulate” de pe micile ecrane.

Sergio Goyri a vorbit despre declarațiile publice din 2019 contra actriței Yalitza Aparicio

Sergio Goyri a vorbit public despre insulta adusă lui Saul Canelo Alvarez, dar și despre declarațiile pe care le-a realizat în 2019 contra actriței Yalitza Aparicio.

“Să nominalizeze o fată din India care spunea doar da, domnule și nu, domnule și să câștige astfel premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță? Nu mi se pare normal”, a spus actorul la acea vreme. Acum Sergio Goyri și-a cerut scuze public față de vedetă și a ținut să-și retragă cuvintele.

“Ceea ce vreau să spun este că niciodată n-am vrut să jignesc pe nimeni. Vreau să-i cer scuze Yalitzei și să-i spun că merită acest premiu și mult mai multe.”, a mărturisit Sergio Goyri. Tot în cadrul rețelelor sociale, Sergio Goyri a ținut să posteze o fotografie cu fiul său cel mare.

“Mândru de fiecare copil pe care Dumnezeu a ținut să mi-l aducă. Vreau să împărtășesc cu voi drumul pe care unul dintre ei și l-a ales.”, a scris Sergio Goyri pe pagina sa în luna septembrie. Actorul spune că acceptă fiecare critică pe care a primit-o de-a lungul timpului.

În articolul

Viața și cariera lui Sergio Goyri din “Stăpâna”. Totul despre marele actor și cum a devenit cunoscut pe plan internațional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x