Ozge Özpirinçci va deveni mămică în curând. Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu burtica de gravidă

Publicat pe 19.10.2021 la 11:42 Actualizat pe 19.10.2021 la 13:01

Özge Özpirinçci și-a surprins fanii din mediul online atunci când a declarat că este însărcinată și va deveni mămică în curând. Iată cum arată acum actrița din celebrul serial “Femeie în înfruntarea destinului”.

Özge Özpirinçci este îmbrăcată într-o rochie roșie scurtă și are părul desprins și ondulat

Engin Altan Duzyatan și Ozge Ozpirincci în cadrul Mercedes Benz Fashion Week Istanbul 2013

Getty

Özge Özpirinçci, celebra actriță din serialul turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, va deveni mămică în curând. Fanii au rămas surprinși acum ceva timp când vedeta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apărea cu burtica de gravidă.

Mai este foarte puțin timp până când Özge Özpirinçci își va putea strânge copilul în brațe, însă până atunci internauții sunt curioși cum decurge sarcina vedetei lor preferate.

Özge Özpirinçci este căsătorită cu Burak Yamantürk din 2021, însă cei doi se iubesc de mai bine de șapte ani. În luna iunie a acestui an, actrița și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru prima oară.

Özge Özpirinçci va deveni mămică în curând

Cei doi viitori părinți sunt cunoscuți în lumea mondenă datorită rolurilor pe care le-au avut de-a lungul timpului în seriale celebre. Dat fiind faptul că atât Özge cât și Burak sunt persoane publice, aceștia au decis că trebuie să facă precizări cu privire la sarcină.

Actrița a decis că va lua o pauză de la platourile de filmare și se va dedica exclusiv creșterii copilului care este pe drum.

“Femeie în înfruntarea destinului” poate fi urmărit de luni până joi de la 16.30, sâmbătă de la 11.00 și duminică de la 10.00 doar pe Happy Channel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt însărcinată în 13 săptămâni, nu 9. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis un gând bun.”, a declarat Özge Özpirinçci după ce a făcut anunțul legat de sarcină.

Vedeta a vorbit și despre pauza din carieră care se anunță a fi una lungă.

“Am stabilit că voi lipsi o perioadă de un an sau doi din carieră, am devenit sătulă.”, a spus aceasta.

Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu burtica de gravidă

Özge Özpirinçci a scris un singur cuvânt în dreptul fotografiei postate pe contul personal de Instagram, acolo unde apare cu burtica de gravidă. “Euonia” este un cuvânt originar din limba greacă și înseamnă “stare calmă” sau “gânduri frumoase”.

Așa poate fi văzută în ultima vreme actrița din “Femeie în înfruntarea destinului”. Chiar dacă a studiat o cu totul altă facultate în anii de școală, iată că viața lui Özge Özpirinçci a luat o întorsătură cu totul neașteptată atunci când a fost descoperită într-o reclamă în anul 2008.

Cât despre bebelușul care va veni în curând, Özge Özpirinçci spune că nu s-a gândit încă la un nume special pentru acesta, dar “Grape” este o idee de luat în considerare.

“Toată lumea îmi spune să nu-i pun acest nume fiicei mele, dar cred că este un nume bun. Și Üzüm Yamantürk sună bine.”, a spus aceasta într-un interviu.

Se pare că nimeni nu dorește ca Özge să-și numească fetița în acest fel, însă până la urmă alegerea este în mâinile părinților copilului.

“Am primit doar răspunsuri negative cu privire la acest nume. Cred că o să-I spun în secret Üzum.”, a declarant aceasta.

Drama “Femeie în înfruntarea destinului” spune povestea lui Bahar, o femeie care a avut de înfruntat nenumărate obstacole în viață și care dorește să rămână cu picioarele pe pământ pentru copiii ei, Nisan și Doruk. De-a lungul serialului sunt descoperite nenumărate intrigi care vor aduce un plus de valoare producției deja foarte cunoscute.

În articolul

Ozge Özpirinçci va deveni mămică în curând. Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu burtica de gravidă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x