Descoperă bucătăriile lumii! Chef Yumbi ne prezintă gastronomia congoleză

Publicat pe 01.04.2015 la 08:48

"Ceea ce contează pentru mine este plăcerea clienților atunci când gustă, de exemplu, o mâncare din legume crocante", spune chef Yumbi, potrivit Agerpres, care lucrează în bucătăria deschisă larg privirilor din restaurantul său 'Re-Source' din Kinshasa

"Ceea ce contează pentru mine este plăcerea clienților atunci când gustă, de exemplu, o mâncare din legume crocante", spune chef Yumbi, potrivit Agerpres, care lucrează în bucătăria deschisă larg privirilor din restaurantul său 'Re-Source' din Kinshasa.

Născut în 1976 și deținător al unui master realizat la școala Ritz Escoffier din Paris, Yumbi a făcut primii pași în bucătărie în Belgia. "Spălam vase pentru a-mi plăti studiile", a spus el, potrivit Agerpres. Și a povestit cum a încercat să-și facă un nume printre restaurantele celebre belgiene. În 2004, a obținut un credit de 19.000 de euro și a deschis un local în spiritul 'slow food', pentru a se opune fenomenului internațional în expansiune "fast food".

Citește continuarea AICI

În articolul Descoperă bucătăriile lumii! Chef Yumbi ne prezintă gastronomia congoleză:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 28 august 2025. Peștii sunt fericiți și împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 august 2025. Peștii sunt fericiți și împliniți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
ASF, ANRE și ANCOM avertizează "riscuri sistemice" dacă li se taie din salarii. Șefii câștigă 60.000 lei/lună
observatornews.ro
ASF, ANRE și ANCOM avertizează "riscuri sistemice" dacă li se taie din salarii. Șefii câștigă 60.000 lei/lună
Ilona Brezoianu, schimbare de look radicală cu câteva luni înainte să nască. Internauții s-au împărțit în două tabere
a1.ro
Ilona Brezoianu, schimbare de look radicală cu câteva luni înainte să nască. Internauții s-au împărțit în două tabere
Coulis de zmeură. Rețeta unui sos fin, vibrant și elegant
HelloTaste.ro
Coulis de zmeură. Rețeta unui sos fin, vibrant și elegant
Vinete cu dovlecei, ardei copți și usturoi, preparate în ulei
Catine
Vinete cu dovlecei, ardei copți și usturoi, preparate în ulei
Cele mai accesate site-uri în urmă cu 30 de ani. Cei mai mulți tineri nu au auzit niciodată de ele
useit.ro
Cele mai accesate site-uri în urmă cu 30 de ani. Cei mai mulți tineri nu au auzit niciodată de ele
Unde locuieşte, de fapt, milionarul ce a renunţat la cetăţenia română, alături de iubita cu 23 de ani mai tânără
as.ro
Unde locuieşte, de fapt, milionarul ce a renunţat la cetăţenia română, alături de iubita cu 23 de ani mai tânără
Remedii naturale pentru căderea părului. Ce poți face pentru a opri pierderea firelor
MediCOOL
Remedii naturale pentru căderea părului. Ce poți face pentru a opri pierderea firelor
O recunoști? Sigur ai văzut-o recent pe micile ecrane, în ipostaze nu tocmai inocente! Face furori la Insula Iubirii | FOTO
Spynews
O recunoști? Sigur ai văzut-o recent pe micile ecrane, în ipostaze nu tocmai inocente! Face furori la Insula Iubirii | FOTO
Ce să faci când copilul nu vrea să socializeze
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea să socializeze
Transplantul de uter – o nouă speranță pentru femeile care își doresc copii
MediCOOL
Transplantul de uter – o nouă speranță pentru femeile care își doresc copii
Chec cu caise și nuci. Un desert parfumat, cu texturi surprinzătoare
HelloTaste
Chec cu caise și nuci. Un desert parfumat, cu texturi surprinzătoare
close
x