10 barbati gay dupa care femeile se dau in vant

Publicat pe 17.12.2012 la 12:27 Actualizat pe 17.12.2012 la 16:39

"Nu se poate!" este prima ta reactie cand afli ca barbatul dupa care suspini in filme sau la concerte este gay. Este atat de frumos, o adevarata tentatie pentru femei, incat nu ti se pare corect ca a inchis usa in nas celor care il doresc. Iata 9 barbati superbi si celebri pe care mii de femei i-ar vrea in patul lor, dar care sunt irevocabil, homosexuali.

1. Matt Bomer

Brunet cu ochi albastri patrunzatori, Matt Bomer e imposibil de ignorat. Iti ia mintile in "White Collar" cand il vezi la patru ace sau cand danseaza senzual si da totul jos in "Magic Mike". In viata de zi cu zi, are 3 copii si un partener, Simon Halls, agent la Hollywood.

2. Ricky Martin

Ricky Martin a fost considerat mult timp latin lover-ul muzicii. Arata perfect, danseaza divin si are un sarm caruia nu poti sa ii rezisti. Are si un iubit, Carlos si doi baieti nascuti cu ajutorul unei mame surogat, Matteo si Valentino.

3. Zachary Quinto

A fost raul cel mai bun in "Heroes", unde l-a jucat pe Sylar. Zachary Quinto lasa femeile fara aer cu o simpla privire, de sub sprancenele accentuate. Dar frumusetea lui ii apartine doar partenerului sau de viata, Jonathan Groff.

4. Tom Ford

Este masculin, talentat si bogat. Tom Ford este unul din cei mai apreciati designeri din lume, vestit pentru costumele lui barbatesti fara cusur si reclamele deocheate. Pe cat de bine arata, pe atat de gay este.

5. Neil Patrick Harris

Fustangiu in "How I Met Your Mother", Neil Patrick Harris este un barbat fidel logodnicului sau in viata de zi cu zi. In plus, au si doi copii impreuna si niciun gand de a calca stramb, doamnelor.

6. Adam Lambert

A fost nevoit sa-si ascunda preferintele sexuale in timpul concursului in "American Idol" pentru a nu atrage atentia negativa a publicului. Dar imediat dupa terminarea show-ului, Adam Lambert a recunoscut ca este gay si a fost surprins sarutandu-si iubitul in public. Asta nu inseamna ca nu mai poate seduce femeile cu o privire.

7. Rupert Everett

Un James Dean contemporan, Rupert Everett nu a renuntat niciodata la aerul lui de baiat rau, desi a fost cel mai bun prieten pe care il poate avea cineva in "My Best Friend's Wedding". In anii '90 a recunoscut public ca este homosexual si, in ciuda tuturor asteptarilor, aceasta confesiune i-a adus mai multe oferte in filme importante.

8. Jim Parsons

In "The Big Bang Theory" joaca rolul unui asexual, iar in viata reala este homosexual. Asta nu inseamna ca Jim Parsons este mai putin sarmant, amuzant si inteligent, trasaturi de caracter dupa care femeile se dau in vant.

9. George Michael

Un sex-simbol al anilor '90, George Michael era nu doar un chip frumos ci si o voce superba. Cine nu fredoneaza "Last Christmas" in preajma Sarbatorilor?

10. Chris Colfer

Chris Colfer, pustanul din Glee cu ochi de caprioara si voce suava, nu este homosexual doar in serial, ci si in viata reala.

foto: hepta.ro

În articolul

10 barbati gay dupa care femeile se dau in vant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x