10 sfaturi pentru pasionatele de fashion & beauty din mediul online

Publicat pe 28.05.2015 la 15:33 Actualizat pe 28.05.2015 la 15:35

Tehnologia este esențială pentru a ține pasul cu ultimele tendințe, atât în mediul virtual cât și în afara acestuia, iar o adevărată Digital Diva reușește să găsească echilibrul perfect. AVON și Samsung le oferă acestora zece sfaturi utile

Tehnologia este esențială pentru a ține pasul cu ultimele tendințe, atât în mediul virtual cât și în afara acestuia, iar o adevărată Digital Diva reușește să găsească echilibrul perfect. AVON și Samsung le oferă acestora zece sfaturi utile.

Fotografii perfecte pe Facebook și Instagram

O adevărată Digital Diva este mereu online și activă pe rețelele sociale. Fie că ești pasionată de Instagram sau îți place să împărtășești ultimele noutăți cu prietenii de pe Facebook, fotografiile pe care le încarci trebuie să fie clare. Pentru un selfie perfect, care să te pună în valoare și să atragă o mulțime de aprecieri în mediul online, poți folosi funcția Beauty Face de pe Samsung Galaxy S6 sau S6 edge, pe care o poți descărca din Samsung App Store. Această funcție te ajută să corectezi imperfecțiunile din autoportretele tale, astfel încât chipul tău să radieze. În plus, poți face selfie-uri memorabile alături de toți prietenii tăi cu ajutorul camerei frontale și a funcției „wide selfie”.

O viață sănătoasă

Orice Digital Diva știe că mișcarea fizică este extrem de importantă și că o viață sănătoasă este o viață frumoasă. Pentru a te ajuta să menții un echilibru sănătos în viață, Galaxy S6 și funcția S Health îți vin în ajutor și îți arată exact câți pași ai parcurs într-o zi, câte kilocalorii ai ars și îți monitorizează pulsul. S Health poate funcționa și ca plannerul tău de alimentație, în care poți să introduci alimentele pe care le consumi la o masă.

Rămâi mereu conectată

Dacă stilul tău de viață presupune ca tu să fii în permanentă mișcare și trebuie să-ți împarți timpul între job, prieteni și familie, cu siguranță nu ai prea multe ocazii în care să stai în fața laptopului sau a televizorului și să te pui la curent cu ultimele noutăți și tot ce se întâmplă în jur. În astfel de situații, Galaxy S6 îți vine în ajutor și îți oferă posibilitatea de a rămâne mereu conectată. Smartphone-ul se încarcă până la 50% în doar jumătate de oră, iar bateria rezistă patru ore după doar 10 minute de încărcare. Astfel, vei putea rămâne mereu conectată. În plus, atunci când ești la birou și nu ai o priză în apropiere, poți așeza smartphone-ul pe dispozitivul de încărcare wireless, pentru a avea o baterie mereu plină.

Fii mereu elegantă

Dacă vrei să fii o Digital Diva, acordă o atenție deosebită nu doar accesoriilor pe care le porți, ci și gadget-urilor pe care le folosești. Galaxy S6 și S6 edge sunt smartphone-uri realizate în totalitate din sticlă și metal, fiind nu doar un accesoriu extrem de elegant, ci și dispozitivul ideal pentru toate informațiile de care o adevărată Digital Diva are nevoie într-o zi. Sunt printre cele mai subțiri și ușoare telefoane inteligente de pe piață și vin într-o gamă largă de culori, precum White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge), pentru a se potrivi diferitelor ținute și stiluri de viață.

Păstrează-ți datele în siguranță

Orice divă are micile ei secrete pe care le împărtășește doar cu cea mai bună confidentă. Indiferent că e vorba despre conversații cu cea mai bună prietenă a ta, de poze pe care vrei să le ții departe de ochii oricui sau despre informațiile contului bancar, Samsung Galaxy S6 îți protejează datele personale cu ajutorul senzorului pentru amprentă. Astfel, prietenii curioși care pun mâna pe smartphone-ul tău elegant nu vor mai avea acces la informațiile pe care tu vrei să le ții doar pentru tine.

Autenticitate și curaj

Orice ai face în social media, cheia succesului este autenticitatea. Chiar și specialiștii YouTube au ajuns la concluzia că singurul lucru pe care îl au în comun cele mai de succes clipuri este originalitate lor. Pentru a-ți contura un tone of voice unic și diferențiator s-ar putea să fie nevoie de mult practică și curaj. Curajul este cuvântul invocat adesea de orice divă digital autentică și calitatea esențială de care ai nevoie pentru a-ți atinge potențialul maxim.

Definește-ți scopul și transmite emoții

Comunicarea cu publicul tău se bazează foarte mult pe fotografii, așadar trebuie să îți definești stilul și obiectivul. Vrei ca pozele tale să te prezinte pe tine într-o anumită lumină? Vrei să pui accentul pe elementele de stil vestimentar? Sau poate vrei să te axezi pe fotografia de street style? Oricare ar fi scopul tău, nu uita că cele mai puternice și de succes fotografii sunt cele care transmit o emoție. Întreabă-te cum poți reuși să îi faci pe cititorii tăi să se oprească pentru câteva secunde și să intre deplin în universul fotografiei tale.

Promovarea eficientă

Pentru a crește awarnessul blogului sau brandului tău, mizează pe fotografii behind the scenes, clipuri video cu produsele sau povești ale clienților mulțumiți. Materialele video nu trebuie să fie mai lungi de 45 de minute.Textul de prezentare trebuie să aibă 90 de caractere, iar headlineul 25. Dacă apelezi la add-uri pe Facebook, folosește cu încredere la butoanele call to action (shop now, book now, learn more etc.) pe care le ai la dispoziție.

Timingul poate face diferența

Asigură-te că ai un reach și un engagement cât mai bun postând în intervalele orare recomandate. Facebook are cel mai crescut trafic între 9 dimineața și 4 după-amiază. Evită intervalul orar 20:00-08:00. În schimb, cel mai bun moment pentru Pinterest este sâmbătă dimineața. Un intervalul potrivit pentru a folosi această rețea socială este și de la 2 pana la 4 după-amiaza sau de la 8 seara până la 1 noaptea.

Învață și alocă timp

În social media noutățile apar aproape zilnic, așadar va trebui să dedici timp pentru a asimilia noile informații. De exemplu, Facebook a anunțat recent că prioritizează promovarea clipurile video versus promovarea fotografiilor. Acest tip de știre trebuie să ajungă la tine într-un timp foarte scurt. Nu este ușor să faci față dinamicii din acest domeniu, însă acesta este sfatul numărul unu pe care ți-l va oferi orice divă digitală: învățarea continuă este secretul succesului.

În articolul

10 sfaturi pentru pasionatele de fashion & beauty din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x