12 femei de succes carora trebuie sa le dai "follow" pe Twitter

Publicat pe 03.10.2012 la 00:04 Actualizat pe 03.10.2012 la 01:02

Daca retelele de socializare sunt mai mult decat un joc pentru tine, reprezinta un adevarat instrument de promovare, atunci trebuie sa le urmaresti pe aceste 12 femei pe Twitter. Ele au atins succesul in Social Media folosind cateva trucuri care iti vor prinde bine in dezvoltarea afacerii tale.

Kim Garst (@kimgarst)

Fondatoarea si directorul general Social Media Branding, o firma de consultanta de branding si social media, Kim Garst este pasionata de ajutarea altora in a-si crea o prezenta puternica pe Social Media dar si de impartasirea trucurilor ei in Social Media.

Amy Porterfield (@AmyPorterfield)

Amy Porterfield este un strateg de Social Media specializat pe Facebook. Cartea sa, "Facebook Marketing All-In-One for Dummies" explica regulile de baza pe care un cineva din marketing trebuie sa le stie pe aceasta platforma. In acelasi, tweet-urile ei sunt linkuri spre articole si alte resurse valuabile in lumea Social Media.

Christine Perkett (@missusP)

Relatiile Publice se imbina de minune cu Social Media si daca te intereseaza sa lucrezi in unul dintre domenii atunci trebuie sa o urmaresti pe Twitter. Nu exista conversatie intre specialistii din Social Media la care ea sa nu ia parte.

Ann Handley (@marketingProfs)

Ann este considerata unul dintre cei mai buni specialisti in Social media. Revista Forbes a plasat-o pe locul 2 in Top 50 Influentatori din Social Media, fiind sefa e content pe site-ul de marketing, MarketingProfs.

Liz Strauss (@lizstrauss)

Numita de the Huffington Post una din cei mai mari 1o influentatori in viata pe online si de Forbes una din 10 Cele mai importante femei care influenteaza Social Media, Liz a fost deseori considerata unul dintre cei mai prolifici si profunzi bloggeri din lume.

Renee Blodgett (@MagicSauceMedia)

Renee este in fruntea companiei de strategie de brand, Magic Sauce Media, unde Social Media, Relatiile Publice si marketingul fac casa buna.

Eve Mayer Orsburn (@LinkedInQueen)

Te tenteaza LinkedIn dar nu prea stii cum sa il folosesti? Atunci Eve M. Orsburn este persoana ta. Ea este considerata a doua persoana cu cea mai multa influenta pe aceasta platforma online, deci nu poti sa ii ratezi povestile de pe Twitter.

Mari Simth (@MariSmith)

Mari Smith tine cuvantari, scrie carti si face strategii in Social Media pentru companiile mici, care isi doresc o directie de brand sau un rebranding.

Sharon Feder (@Sharonfeder)

Ea este presedintele site-ului de stiri despre online, Mashable. Sharon a inceput ca redactor-sef adjunct in 2008, pentru ca apoi sa avanseze in functie o data cu progresul site-ului. Sharon este un guru al online-ului fara discutie.

Kristie Wells (@kristiewells)

Kristie este fondatoarea si strategul de brand al Social Media Club, un loc in care poti afla mai multe despre ce este etic si ce nu in Social Media, care sunt standardele industriei si cat de mult conteaza vorbirea corecta in acest mediu.

Claire Diaz-Ortiz (@claire)

Cele mai interesante si adevarate lucruri despre Twitter le poti afla de la cei din conducerea lui. Claire Diaz-Ortiz este unul din acestia, desi ea se ocupa mai mult de actiunile filantropice ale serviciului de socializare, urmand sa creeze oportunitati si pentru marketing.

Susan Cooper (@BuzzEdition)

Un strateg in Social Media pasionat de industria entertainment, Susan este o incredibila sursa de trucuri si sfaturi in Social Media dar si in stiri din aceasta sfera.

sursa foto: heartcorewomen.com

În articolul

12 femei de succes carora trebuie sa le dai "follow" pe Twitter

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x