12 idei de cadouri de Sărbători în funcție de zodie

Publicat pe 27.11.2013 la 15:21 Actualizat pe 27.11.2013 la 17:52

Taur (pinterest.com)

Una dintre cele mai cunoscute experte în astrologie, Susan Miller, a acceptat să ne ajute să oferim cadoul perfect de Sărbători, în funcție de zodie.

Berbec

Fetele născute în această zodie știu cum să se facă remarcate. Urăsc să facă lucrurile pe jumătate, de aceea sunt extrem de eficiente în poziții de management. Curajul și încrederea în sine se vadă și în felul în care se îmbracă. Nu sunt genul care să meargă cu turma, de aceea un colier statement în nuanțe de gri, mentă sau ciocolată va fi darul potrivit de Sărbători.

Taur

Născută în aprilie sau mai, femeia Taur este extrem de feminină și fresh. Îi plac culorile vii, de aceea o eșarfă mătăsoasă, cu print în nuanțe de albastru, alb, galben sau verde îi va face ziua mai frumoasă. Fă-i cadou de Crăciun un astfel de accesoriu, care îi va pune în valoare gâtul, de obicei frumos.

Gemeni

De obicei, Gemenele au mâini frumoase și talent la scris. Găsesc cuvântul potrivit la momentul potrivit și ies câștigătoare din orice dezbatere. Citesc mult și scriu des. O agendă deosebită, unde își pot scrie gândurile, ideile, task-urile este perfectă pentru femeile gemeni.

Rac

Racii sunt atașați de familie și rude. Nimic nu face o femeie -rac mai fericită decât o masă dată în onoarea prietenilor săi, de aceea decorațiunile pentru bucătărie și masă vor fi perfecte de Crăciun. Un set de boluri inedite sau chiar cu tematică de iarnă îi vor aduce zâmbetul pe buze.

Leu

La egipteni, scarabeul era un simbol al regenerării și al reîncarnării. Zeul egiptean, Ra, simboliza soarele și era imaginat în acte ca un bărbat cu cap de scarabeu. Având în vedere că soarele este semnul leului, e greu de imaginat un cadou mai potrivit decât un obiect cu semnul scarabeului.

Fecioară

Fecioarele sunt unele dintre cele mai sociabile semne ale zodiacului. Aceste femei vor avea întotdeauna o vorbă bună pentru persoanele din jurul lor și nu vor ezita să trimită o notiță elegantă celor care le-au schimbat viața în bine. Fecioarele încă preferă să scrie de mână, scrisorile fiind pentru ele o manieră romantică de a păși în trecut. Alege un set elegant de la papetărie cu stilou și carduri albe.

Balanță

Planeta Venus guvernează semnul Balanței, influențând preferința femeilor născute în această zodie pentru artă, parfumuri, flori și bijuterii. Semne de aer, balanțele se nasc cu bun gust și atenția pentru detalii. Ele vor fi întotdeauna puse la punct, îmbrăcate după ultimele tendințe. Dacă cerceii cu ținte se poartă acum, ele vor urmări un astfel de model, ușor modificat - mai mutl retro decât rock.

Scorpion

Dacă ai o rudă/prietenă/iubită scorpion, probabil că ai observat că are simțurile ascuțiteș ea este prima care dă de cauza unui lucru sau află o bârfă. Este curioasă foc, dar nu îi place să iasă foarte mult țn evidență. Pentru că s-a născut la schimbarea sezonului, preferă culorile toamnei - vișiniu, maro-ciocolată, ruginiu, arămiu. Încearcă să combini aceste două aspecte atunci când îi alegi cadoul: dăruiește-i o pălărie/căciulă/eșarfă uni, într-o nuanță dark, bogată.

Săgetător

Femeia Săgetător are o latură dramatică, dar vrea să facă impresie căt mai simplu cu putință. Un colier cu franjuri este perfect pentru ea - simplu dar inedit. În plus, franjurile au o istorie interesantă: au apărut în Mesopotamia și Egipt, acolo unde astrologia s-a născut. Erau folosite de copii pentru a ține departe spiritele rele, apoi au fost folosite ca decorațiuni în epoca victoriană.

Capricorn

Capricornii adoră lucrurile vintage. Vânează cu nesaț târgurile cu antichități și tot ce are o istorie bogată. Dăruiește-i ceva special, cum ar fi ultimul tip de telefon inteligent și își va aminti de tine ori de câte ori va da iniția un apel.

Vărsător

Spune-i unei femei Vărsător că trebuie să facă lucrurile într-un anumit mod și sigur va face opusul. Nu este neapărat încăpățânată, ci îi place să experimenteze și să descopere singură tehnica ideală. Este inovatoare și vizionară, deci imprevizibilă. Când vine vorba de modă, nu este genul care să urmeze un trend, ci care să-l lanseze. Alege un accesoriu care să o diferențieze de restul lumii.

Pești

Femeile născute în această zodie au simă artistic, sunt sensibile și extrem de vizuale. Sunt ființe visătoare, tărâmul viselor fiind cel în care se nasc ideile îndrăznețe. Orice obiect care are legătură cu arta, muzica, visele îi va plăcea la nebunie.

În articolul

12 idei de cadouri de Sărbători în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x