16.09.2016 - Eclipsa de Lună și Luna Plină în Pești. Cum ne influențează cel mai important eveniment astrologic al toamnei

Publicat pe 16.09.2016 la 11:02 Actualizat pe 16.09.2016 la 12:30

16 Septembrie 2016 este data care marchează Eclipsa de Lună și Luna Plină în Pești, cel mai important eveniment astrologic al toamnei. Nativii zodiacului vor resimți din plin efectele.

astrocafe.ro

16 Septembrie 2016 este data care marchează Eclipsa de Lună și Luna Plină în Pești, cel mai important eveniment astrologic al toamnei. Nativii zodiacului vor resimți din plin efectele.

Specialiștii de la astrocafe.ro au explicat cum se manifestă acest eveniment astrologic, Eclipsa de Lună și Luna Plină în Pești.

Această eclipsă se plasează în casă a 11-a, a colectivității, grupurilor, ideilor împărtășite, participării... Aici, Luna se află foarte aproape de Kiron, de Neptun și evident de Nodul Sud, toate aflate în Pești. Al doilea guvernator al Peștilor și deci al eclipsei, Jupiter se află în Balanța în casă a 5-a. În aceeași casă se află Soarele, Mercur și Nodul Nord în Fecioară.

Ce înțelegem noi de aici:
În primul rând mesajul este despre cine suntem, despre darurile naturale de care dispunem, despre libertate de expresie, strălucire, creativitate și... da, despre iubire și însoțire... Numai că... pentru a ne desăvârși arta de a iubi, a ne exprima, a fi liberi și creativi, e nevoie să conștientizam rănile vechi, multe dintre ele colective, cu care inconștient ne-am identificat. Să ne dezlegăm mâinile și picioarele... de fapt, aripile. E necesar să depășim un model vechi de a trăi, a ne exprima și a iubi.

E momentul să facem un salt în conștiință și să înțelegem distincția între iubire și dependența/atașament/nevoie. Avem privilegiul acum să înțelegem că nu (mai) e cazul să ne lăsăm abuzați în numele vreunei false iubiri și nici nu avem niciun câștig real din a-i abuza pe alții.

E foarte interesant cum, acestui moment al producerii Lunii pline și eclipsei, îi corespunde a 22-a Cheie a Genelor (Cheile Genelor- Richard Rudd). Această se numește "Grație sub presiune". Umbră: dezonoare. Dar: bunăvoință. Siddhi: Grație.

Este o Cheie foarte importantă care face parte din "Inelul Divinității" și se referă exact la ceea ce creăm pentru noi prin ceea ce simțim, suntem, gândim. În descrierea acestei chei și în special a Umbrei ei, găsim informații despre înregistrarea oricărui gând și emoții în "Oceanul Akashic", iar principiul este acela al întoarcerii și manifestării în realitatea noastră a orice emitem, generăm, suntem.

Suntem interconectați. Toți, între noi. Și toți cu Universul și cu tot ce este. Semnul Peștilor este semnul infinitului, al lipsei de granițe și limite. Este semnul care ne îndeamnă să ne imaginăm și să creăm dincolo de ceea ce crede mintea noastră că e posibil. E baghetă magică pe care numai cei care poartă în inimă lor bunăvoință și încrederea neclintită, o pot folosi cu adevărat.

Pentru că suntem interconectați și pentru că TOTUL ESTE INTERCONECTAT, înțelegem cum sunt create legăturile între experiențe, putem avea epifanii, putem să accesăm un alt nivel al Conștiintei. Iar pentru a trăi o viață împlinită, în pace, cu mai multă iubire și bucurie, e necesar să înțelegem că fiecare gând proiectat asupra cuiva, fiecare emoție neasumata și neacceptata se înregistrează undeva și devine fie o unealtă de creație, fie o armă de distrugere. Nimic nu e la voia întâmplării și, de fapt, totul este creator.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

16.09.2016 - Eclipsa de Lună și Luna Plină în Pești. Cum ne influențează cel mai important eveniment astrologic al toamnei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x