19 rezoluții pentru 2014 care îți vor schimba viața radical

Publicat pe 31.12.2013 la 11:10 Actualizat pe 31.12.2013 la 12:22

La sfârșitul anului, multe persoane încep, de voie sau de nevoie, să facă bilanțul anului trecut: ce eșecuri au avut, ce regrete au acumulat, ce nu au reușit să facă (încă)... în loc să te concentrezi pe trecut, privește spre viitor. Gândește-te la ce experiențe interesante ai putea avea în anul care o să vină, ce oportunități ar putea apărea și cum ai vrea să-ți îmbogățești viața. Noi îți oferim idei în acest sens:

1. Pleacă din țară! Dacă nu ai destui bani, încearcă să te înscrii la programe de voluntariat și muncă de caritate în afară. Unele dintre ele oferă sponsorizare.

2. Dacă îți urăști job-ul, pleacă de acolo! Repetă această mantra: banii nu sunt destul de importanți! Mâncarea și adăpostul râmân totuși o necesitate, deci asigură-te că te poți angaja în altă parte imediat.

3. Nu te mai învinovăți pentru faptul că nu mergi la sală atât de des pe cât ar trebui! Totodată, încearcă să faci mișcare în zilele libere, când nu ai altceva mai bun de făcut.

4. Fă pace - nu sex - cu fostul!

5. Scapă de dușmani! Cere-ți iertare pentru greșelile tale și iartă-i pe cei care te-au rănit!

6. Scapă și de așa-zisele prietene. Nu-ți petrece anul viitor în compania persoanele pe care le urăști în secret!

7. Păstrează un jurnal! Nu trebuie să scrii în el zilnic, ci doar atunci când simți nevoia să-ți clarifici gândurile sau s- consemnezi o experiență memorabilă.

9. Nu uita de familie - încearcă să petreci mai mult timp cu ei! Sângele nu se face apă.

10. Ajută străinii! Dacă se ivește o astfel de ocazie, nu ezita - ajută-i cu ce poți și... nu posta pe Facebook ceea ce ai făcut.

11. Depășește-ți fricile! Măcar una dintre ele.

12. Închide-ți telefonul la cină! Învață să te bucuri de timpul petrecut în compania prietenilor tăi reali, nu virtuali.

13. Evită să postezi pe rețelele de socializare când ești la masă cu prietenii!

14. Experimentează! Pălării cu bor larg, salopete, pantaloni largi, tip Harem - include măcar una din aceste piese în dulapul tău și încearcă să o porți cu atitudine!

15. Fă-ți poze în cinci locuri interesante! În funcție de buget și preferințe personale, alege între igloo-urile din Laponia, Marele Zid Chinezesc, în apropierea craterului unui vulcan sau pe Marea Moartă. Folosește-ți imaginația!

16. Dărâmă un record! Încearcă să-ți depășești propriile rezultate de fitness, sau, dacă ești mai îndrăzneață, țintește spre unul mondial: cel mai lung sărut din lume, cel mai mult timp petrecut sărind pe un castel gonflabil sau cel mai scurt timp scos la alergarea cu labe de înot pe distanța de un kilometru.

17. Încearcă să-ți faci un prieten nou/lună! Nu înseamnă că trebuie să-i colecționezi ca pe timbre, ci să fii cât mai sociabilă cu persoanele noi pe care le vei întâlni în următoarele luni la muncă sau prin alți prieteni. Așa, îți vei extinde orizonturile și vei descoperi lucruri noi despre tine.

18. Învață un lucru nou! Fie că e vorba despre mersul pe bicicletă sau înot, va fi distractiv să înveți să faci ceva ce nu ți-a ieșit când erai copil.

19. Nu-ți amâna fericirea! Mai exact, nu mai păstra cele mai bune lucruri pentru „ocaziile speciale”. Poartă din când în când cerceii cu pietre prețioase la o rochie de cocktail, lenjeria de mătase în locul celei de bumbac și servește desertul preferat cu șampanie.
foto: hepta.ro

În articolul

19 rezoluții pentru 2014 care îți vor schimba viața radical

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x