3 accesorii chic pentru toamna asta

Publicat pe 06.09.2012 la 16:14 Actualizat pe 06.09.2012 la 16:59

Chiar daca magia Saptamanii Modei de la New York, unde vor fi prezentate cele mai spectaculoase colectii de primavara/vara ale designerilor celebri din toata lumea, tinde sa ne acapareze, nu trebuie sa uitam ca afara este toamna. Vezi mai jos cele trei accesorii demne de podiumurile de moda, cu care vei intoarce privirile pe strada.

1. Geanta de iPad

Este unul din cele mai in voga gadget-uri, iar o femeie de afaceri care se respecta ar trebui sa opteze pentru una speciala. Eleganta, rafinament si bun-gust. Pe toate le are geanta de iPad Intergalocktic de la Marc Jacobs, care are o inchizatoare frontala si barete pentru a fi purtata pe umeri. Aceasta poate fi cumparata pentru 280 de dolari de pe ssense.com, magazin virtual ce garanteaza livrarea oriunde in lume.

2. Pantofi-statement

Vrei sa declari lumii intregi ca esti o femeie care iubeste moda si urmareste mereu ultimele tendinte? Nu exista un mod mai bun decat cu o pereche de pantofi speciali. Daca vrei ceva cu adevarat impresionant, poti opta pentru botinele Lucinda de la Charlotte Olympia, disponibile pe forwardforward.com, la pretul de 1095 de dolari. Chiar daca acesta este un magazin virtual american, onoreaza si comenzi internationale.

3. Ochelari

Vara nu este cu adevarat incheiata, daca ne luam dupa numarul de perechi de ochelari de soare de pe strada zilele acestea. Afara este inca soare, iar temperaturile nu sunt tocmai scazute. In plus, o tinuta aparent banala poate fi imbunatatita cu niste ochelari de soare interesanti, cum ar fi cei in forma de ochi de pisica de la Thierry Lasry, disponibili pe net-a-porter.com , la pretul de 425 de dolari.

În articolul

3 accesorii chic pentru toamna asta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x