3 modele de ochelari de soare care au făcut istorie

Publicat pe 23.05.2018 la 19:56 Actualizat pe 23.05.2018 la 20:05

Alege ochelarii de soare și în funcție de fizionomia feței tale și bucură-te de un look de vedetă în fiecare zi, indiferent de anotimp!

De-a lungul anilor, ochelarii de soare au reprezentat un accesoriu care a cântărit greu în ținuta multor persoane publice, dar mai cu seamă a vedetelor. Desigur, principalul motiv pentru care ar trebui să îți cumperi o pereche de ochelari de soare de calitate este acela de a-ți proteja ochii și pielea din jurul lor de razele puternice ale soarelui, dar și de praf, polen sau alte particule cu care ochii tăi ar putea lua contact. Însă dacă stai și cu gândul la modă și vrei să folosești în vestimentația ta modele care au făcut istorie și care, cel mai probabil, nu se vor demoda niciodată, am pregătit pentru tine câteva sugestii pe care nu ar trebui să le ignori.

Cei purtați de Audrey Hepburn în filmul Breakfast at Tiffany’s (Mic Dejun la Tiffany)


sursa foto: i.pinimg.com

Rolul magistral jucat de celebra actriță va rămâne un simbol etern al eleganței și atitudinii distinse pe care le poate avea o femeie. Fermecătoarea Holly Golightly, personajul interpretat de Audrey Hepburn, are un stil vestimentar aparte, pe care multă lume încă îl mai consideră a fi un apogeu al modei. Iar ochelarii de soare care veneau accesorizați perfect la restul ținutei s-au păstrat în preferințele designerilor până în zilele noastre. Negri, supradimensionați și cu ramele de tip cat-eye, modelul care are mult peste 50 de ani va sta excelent și în outfit-ul tău, dacă îți place stilul anilor `60.

Cei ca ai lui John Lennon


sursa foto: pixabay.com

The Beatles rămâne trupa cu cele mai multe albume vândute vreodată la nivel mondial. Cei patru tineri care au făcut atâtea femei să suspine sau chiar să leșine la concertele lor nu au cum să dispară vreodată din memoria melomanilor. Cu un stil vestimentar aparte, tunsori inconfundabile și voci calde, The Beatles au influențat și stilul vestimentar al vremii, ai cărui detalii s-au păstrat până astăzi. Ochelarii de soare cu rama rotundă ai lui John Lennon sunt încă un accesoriu nelipsit la festivalurile de muzică, indiferent de genul acesteia, și din vestimentația celor care adoptă un aer boem. Așa că dacă și inima ta bate în această direcție, trebuie neapărat să ai o pereche de ochelari rotunzi pe ochi în această vară.

Cei făcuți celebri de James Dean


sursa foto: larbreauxpapillons.fr

Nu știm ce ar putea fi mai cool pe lumea asta decât imaginea de mai sus. Un tânăr din anii `50 care este sigur pe sine și se bucură de fiecare clipă a vieții ca și cum ar fi ultima. Chiar James Dean, cel care a făcut celebru modelul de ochelari de soare Wayfarer, a spus că „trebuie să visezi ca și cum ai trăi veșnic și să trăiești ca și cum ai muri chiar astăzi”. Așadar, dacă ești adeptul acestui citat și ai un spirit liber, cel mai bine ți s-ar potrivi o pereche de ochelari de soare din această categorie.

Alege ochelarii de soare și în funcție de fizionomia feței tale și bucură-te de un look de vedetă în fiecare zi, indiferent de anotimp!

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

3 modele de ochelari de soare care au făcut istorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x