4 accesorii care se potrivesc la orice ținută

Publicat pe 10.04.2018 la 17:57 Actualizat pe 10.04.2018 la 18:00

Nicio ținută nu e completă fără accesorii alese cu grijă, care să o pună în valoare. Felul în care îți alegi accesoriile spune foarte multe despre despre gusturile tale vestimentare.

Nicio ținută nu e completă fără accesorii alese cu grijă, care să o pună în valoare. Felul în care îți alegi accesoriile spune foarte multe despre despre gusturile tale vestimentare. Însă există și accesorii care se potrivesc la orice ținute, fie ele elegante, casual sau sport. Iată care sunt acestea și cum le poți asocia cu vestimentația ta:

1. Ceasul

Un ceas ales cu atenție poate îmbunătăți o ținută și poate să devină subiect de discuție într-un context social. De-asta e o idee bună să alegi ceasul tău în funcție de stilul vestimentar. Din fericire, există o ofertă largă de ceasuri de calitate, potrivite pentru toate gusturile. Dacă vrei un ceas potrivit pentru tine, alege-l în funcție de stilul tău de viață.

Pentru persoanele active, care fac sport și mișcare des, un ceas sport poate fi o alegere bună. O vestimentație elegantă sau un context social important necesită un ceas elegant, care să iasă în evidență și să te pună în valoare. Iar dacă te situezi undeva între sport și elegant, atunci ai nevoie de un ceas în stilul casual, care se va potrivi atât cu ținutele tale office, cât și cu hainele de ieșit în oraș.

Ceasul e un accesoriu binevenit la orice ținută porți. Indiferent de stilul tău vestimentar, un ceas deosebit, care te reprezintă, va scoate ușor în evidență gusturile tale.

2. Portofelul

Portofelul este un accesoriu esențial, pentru că acolo îți ții banii, cardurile sau actele. Totodată, este și un accesoriu pe care îl porți foarte des, așa că ar fi bine să alegi unul care să îți placă. Când cauți un portofel, trebuie să te orientezi după design, funcționalitate și calitatea materialelor de fabricație. Astfel, o să găsești ușor un portofel de calitate, în care să îți încapă ușor toate cardurile și banii.

De asemenea, trebuie să iei în considerare ce tipuri de geantă porți. Spre exemplu, pentru clutch-uri sunt potrivite portofelele ultraslim, care încap fără probleme chiar și în cele mai mici genți. Când ai bagaje, poți opta pentru un portofel de călătorie, care este mai mare și are spațiu și pentru acte. Portofelul de zi cu zi, pe care îl folosești mai des, ar trebuie să fie de mărime medie și să aibă suficient spațiu pentru banii și cardurile tale.

3. Cureaua

Ceea ce porți în jurul taliei poate avea un mare impact asupra felului în care arată silueta ta. O curea potrivită pentru fizicul tău poate să îți facă talia să arate mai subțire, iar una aleasă greșit poate crea iluzia unor kilograme în plus. Poți purta curele atât cu pantaloni, cât și cu rochii sau fuste, iar acestea vor îmbunătăți orice ținută la care sunt asociate, conform The Chic Fashionista.

Ar trebui să ai în garderoba ta cel puțin două curele. Una lată pentru un look mai impunător și una subțire pentru momentele când vrei să arăți distins și sofisticat. Iar pentru momentele când vrei să ieși cu adevărat în evidență, încearcă să porți o rochie simplă neagră cu o curea lată în culori aprinse.

4. Cerceii

Cerceii se numără printre cele mai populare accesorii în rândul femeilor. Datorită numărului uriaș de modele de pe piață, este foarte ușor să găsești un stil care să reflecte personalitatea ta. Când alegi cerceii, încearcă să cauți modele care se potrivesc cu culoarea ochilor tăi și cu ținuta pe care o porți.

O ținută elegantă cere cercei eleganți, așa cum o ținută office cere un stil mai conservator. De asemenea, e o idee bună să asortezi culoarea cerceilor cu cea a ținutei tale. Poți asocia cercei foarte bine și cu alte accesorii, precum brățări sau coliere. Cerceii îți dau posibilitatea să devii creativă cu ținutele tale și te lasă să le personalizezi într-un mod unic, caracteristic numai ție.

Sursă foto: Shutterstock

În articolul

4 accesorii care se potrivesc la orice ținută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x