4 joburi fun care iti permit sa lucrezi de acasa

Publicat pe 09.05.2013 la 11:47 Actualizat pe 09.05.2013 la 12:54

Un job de la 9.00 la 17.00, care te tine lipita de scaunul de la birou, nu doar ca nu mai este trendy, dar nici rentabil. In ziua de azi, se poate castiga un salariu decent lucrand de acasa, daca stii in ce domeniu sa te angajezi. Avantajele sunt nenumarate: nu mai dai bani pe motorina, nu mai stai in trafic ore intregi, lucrezi stand confortabil pe canapea, petreci mai mult timp cu sotul si copiii si cel mai important, unele joburi iti permit sa iti setezi propriul orar.

Iata care sunt cele mai bune joburi in 2013 la care poti lucra de acasa:

1. Designer web

Un designer web creaza pagini web. Daca ai talent la design si esti la curent cu toate inventiile tehnologice, aceasta ar putea fi cariera potrivita pentru tine. Designerii web sunt din ce in ce mai cautati asa ca nu risti sa ramai fara contracte si proiecte. Poti sa lucrezi ca freelancer, ceea ce presupune sa te promovezi pe retelele de socializare si/sau sa iti postezi portofoliul pe propriul site sau poti sa te angajezi la o companie.

Incepe prin a crea teme de blog - asta va atrage atentia potentialilor clienti.

2. Specialist call center

Acum cativa ani sa fii specialist la call center presupunea sa preiei si sa dai telefoane de la birou. Astazi, jobul este mult mai flexibil: poti sa lucrezi de acasa si poti sa iti stabilesti programul impreuna cu supervisor-ul tau. Cele mai multe joburi de acest tip te platesc cu ora; salariile nu sunt impresionante, dar in timp poti sa primesti o promovare (sau macar sa eviti sa mai dai bani pe transport).

3. Scriitor freelancer

Daca iti place sa scrii si poti sa te joci cu frazele, atunci poti sa lucrezi ca scriitor freelancer. Incepe cu mici colaborari, situatie in care esti platit pe articol. Odata ce prinzi experienta, poti sa incepi sa iti cauti clienti si sa ceri plata pe ora. In schimb, trebuie sa dai dovada de flexibilitate si multitasking - de multe ori va trebui sa lucrezi la mai multe proiecte concomitent.

4. Manager de voiaje

Iti place sa calatoresti? Incepe sa profiti de pe urma pasiunii tale si angajeaza-te ca agent de voiaj sau manager de voiaje. Majoritatea timpului vei comunica via mail sau telefon, deci vei putea sa lucrezi fara probleme de acasa. In mod normal, vei lucra la o agentie care iti va da comision pe voiajele pe care le vei pregati. Creaza-ti un blog de travel si incepe sa faci networking.

foto: acrossthefader.org

În articolul

4 joburi fun care iti permit sa lucrezi de acasa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x