5 barbati celebri recunosc ca s-au epilat

Publicat pe 10.09.2013 la 17:23 Actualizat pe 10.09.2013 la 17:26

Epilatul este procesul prin care femeile trec cel putin o data pe luna de dragul corpului fara par si de dragul barbatilor.

Iata cinci barbati celebri care au recunoscut faptul ca se epileaza si, mai mult, au povestit procesul dureros prin care au trecut.

Cei cinci (si nu numai ei) au fost nevoiti sa-si indeparteze podoaba corporala din cauza unui rol. Socati insa de cat de dureros este, multi dintre ei au jurat sa nu se mai epileze niciodata.

Arnold Schwarzenegger

Intrebat fiind care este cea mai mare temere a sa in aceasta viata, Arnold a povestit ca odata a avut teribila experienta a epilarii: „Sunt ingrozit de epilatul inghinal. Am avut o experienta urata in 1978.”

Channing Tatum

Channing spune ca a trebuit sa se epileze pentru filmul „Magic Mike”, insa procesul a fos incredibil de dureros. Atat de dureros incat nu il va mai repeta niciodata: „A fost cel mai dureros lucru pe care l-am facut vreodata. Si ceva ce nu voi mai face nicicand.”

Justin Bartha

Justin a fost nevoit sa se epileze pentru rolul din „CBGB”. Insa procesul i s-a parut foarte stanjenitor: „Au scos tot untul din mine... M-au epilat din cap pana-n picioare. In mod normal am ceva par pe corp. Dupa ce m-au epilat am fost convins ca am pierdut cateva kilograme.

Intri intr-o camera, cu o femeie care in mod clar face acest lucru in fiecare zi... Mi-a epilat bratele si pieptul ... totul. A fost umilitor.”

Matthew McConaughey

Matthew a trebuit sa fie perfect epilat pentru rolul din „Magic Mike” si spune ca este dificil: „Era 7.30 dimineata. Era un loc mic, numit Smile/ Zambet si o rusoaica care mi-a spus: pe spate, hainele jos, intinde-te, rasuceste-te!

Toarna ceara pe tine si apoi, dintr-o data, pune ceva pe tine... si doare! Si, de fiecare data cand iti trage parul de pe tine spune . Iar tu gemi printre lacrimi si speri sa termine cat mai repede.”

Steve Carell

Steve a trebuit sa-si epileze spatele chiar in timpul filmarilor de la „Virginul de 40 de ani”. El a declarat ca acea experienta a fost foarte reala, ca a sangerat iar sotiei sale nu i-a placut: „Sangele era real. Au angajat o actrita care sustinea ca se pricepe la epilat. Sotia mea s-a speriat atunci cand am ajuns acasa. M-a pus sa port un tricou cateva luni.”

În articolul

5 barbati celebri recunosc ca s-au epilat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x