5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

Publicat pe 15.02.2018 la 10:40 Actualizat pe 15.02.2018 la 10:48

Acest articol vestimentar elementar îți poate transforma orice outfit într-unul surprinzător.

Cămășile clasice sunt acele articole vestimentare must have pe care le găsești în toate topurile și listele de cumpărături ale fashionistelor. Deși la origini asociate cu ținute serioase, de birou, acestea s-au reinventat în ultimii ani pentru a-și găsi locul în outfit-uri vesele, jucăușe și mai ales confortabile.

Resetează-ți mintea și încearcă să nu mai vezi cămașa ca pe ceva rigid și intangibil, care se poate purta doar cu pantaloni la dungă, fuste creion și pantofi incomozi. Iată câteva feluri ingenioase în care poți salva din banalitate o ținută obișnuită, conferindu-i o tușă personală originală:

1. Poart-o cu o pereche de jeans culotte



Pantalonii culotte și-au câștigat binemeritatul loc în inimile și în dulapurile noastre și au ajuns să înlocuiască cu succes atât fustele, cât și pantalonii în ținute confortabile și totodată stilate. O pereche de jeans culotte se potrivește de minune cu o cămașă clasică, uni sau cu imprimeu și cu o pereche de pantofi sport. Accesorizează-te cu o curea simpatică și cu un rucsac în culori vii pentru a-ți desăvârși look-ul.

2. Transform-o într-un articol vestimentar romantic

Romantismul este ultimul lucru la care te gândești când vezi o cămașă și tinzi mai degrabă să o asociezi outfit-urilor rigide? Nimic mai greșit. Purtată cu o fustă midi voluminoasă, care marchează talia, te poate transforma într-o adevărată Esmeralda. Dacă silueta și contextul în care porți această ținută îți permit, poți înnoda cămașa în jurul taliei pentru a o evidenția mai mult. Buclele lejere, zâmbetul și brățările sunt accesorii obligatorii pentru acest outfit.


3. Încearcă stilul burlesque și vei fi în centrul atenției la toate petrecerile

Poate că nu este primul articol vestimentar la care te gândești pentru o petrecere, dar camasa de dama clasică poate fi purtată cu succes și la astfel de evenimente. Nu trebuie decât să lași câțiva nasturi deschiși în partea superioară și să porți un corset peste ea, pentru a-ți pune în valoare decolteul. Un accesoriu fistichiu de păr îți va desăvârși look-ul burlesque; optează pentru o pălărie minusculă sau pentru ceva cu pene, cu siguranță vei atrage toate privirile.

4. Adu originalitatea pe plajă



Rochiile de plajă sunt frumoase și vaporoase, dar par să fie prima opțiune a tuturor femeilor de pe litoral. Fii nonconformistă și înlocuiește banala rochie cu o cămașă într-o culoare deschisă, confecționată dintr-un material ușor și respirabil. Aceasta te va proteja de razele puternice, va fi ușor de asortat cu orice costum de baie și te va transforma în cea mai stilată femeie de pe plajă. În plus, look-ul ușor masculin îți va conferi un plus de sex appeal.

5. Fii un tomboy autentic în cromatica lui Coco Chanel



Celebra creatoare de modă spunea despre combinația cromatică alb-negru că reprezintă armonia perfectă și nu putem să o contrazicem, cu atât mai mult cu cât îi datorăm buna reputație a pantalonilor în rândul femeilor. O cămașă clasică albă și o pereche de pantaloni negri simpli sau în dungi nu au nevoie de multe accesorii, dar o pereche de bretele vor conferi personalitate ținutei tale. Machiajul ochilor trebuie să fie natural, dar nu uita de rujul roșu, perfect pentru combinația alb-negru.


Sursa foto: shutterstock

În articolul

5 feluri ingenioase de a scoate o ținută banală din anonimat cu o cămașă clasică

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x