5 modele de mașini pe care le preferă femeile

Publicat pe 14.10.2021 la 18:27 Actualizat pe 18.10.2021 la 18:35

Femeile care conduc și au experiență la volan pun pe primele locuri atunci când aleg o mașină siguranța, caracterul practic al mașinii, fiabilitatea și confortul, spun experții.

Femeile și bărbații au gusturi diferite la multe lucruri, inclusiv la mașini

Femeile și bărbații au gusturi diferite la multe lucruri, inclusiv la mașini. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că bărbații tind să aprecieze performanța și stilul înainte de stilul practic al mașinii și confortul. În cazul femeilor însă, cu instinctele materne intuitive, nu este surprinzător faptul că femeile preferă siguranța, fiabilitatea și confortul.

Un alt lucru care contează pentru o femeie atunci când își alege o mașină este bugetul. Tot de pe site-urile specializate în vânzarea de mașini, așa cum este și carZZ.ro am aflat că femeile dețin deja 62% din mașinile care rulează pe șoselele lumii și au o putere de veto de 95% atunci când vorbim despre achizițiile auto.

Femeile sunt mai predispuse să aleagă SUV-uri mici și vehicule cu 4 uși. Acestea au de obicei un preț mai mic pe piața de mașini, consumă mai puțin și oferă mai mult spațiu pasagerilor. Specialiștii mai spun că o mașină care să mulțumească atât o femeie, cât și un bărbat trebuie să ai un confort ridicat la scaune, să dețină tehnologie de ultimă generație și să aibă sisteme audio ușor de utilizat.

Modele de mașini pe care le preferă femeile

1. Hyundai Tucson

Acest model de mașină întrunește aproape toate cerințele pe care femeile le au atunci când vine vroba despre achiziționarea unei mașini pe care să o conducă zilnic. Acest SUV compact crossover la prețuri accesibile de la Hyundai, devine mai frumos cu fiecare generație. Este o mașină apreciată pentru siguranță și fiabilitate. Are un deign frumos, o calitate bună și multe facilități.

2. Nissan Versa

Acest Nissan hatchback mini MPV este un vehicul mondial de încredere, comercializat în străinătate sub forma Note. Versa este un vehicul mic, ușor de parcat. Este foarte practic și întrunește toate condițiile de bază cerute de femei. Versa ar putea deveni și mai atractivă pentru femeile care caută eficiență.

3. Volkswagen Beetle

Este cu siguranță o mașină carismatică, cu personalitate. Acest Volkswagen compact cu 3 uși se diferențiază datorită stilului său retro distinctiv, dar și trapei generoase din spate. Scaunele din spate oferă confortul de care ai nevoie în timpul călătoriilor, dar sistemul de infotainment cu ecran tactil ușor de operat este printre cele mai mari atuuri ale sale. Nu este potrivit pentru familii, ci pentru o călătorie fantastică, sigură și fiabilă.

4. Kia Forte

Disponibil ca sedan sau hatchback, Kia Forte neagă prețurile sale cu linii elegante și opțiuni tradiționale de ultimă generație, inclusiv un motor turbo de 201 CP, Apple CarPlay și integrarea smartphone-ului Android Auto, plus tehnologii de asistență a șoferului. Este un vehicul la un preț avantajos, care oferă caracteristici și facilități pe care alte mașini încadrate în același buget nu le au.

5. Ford Fiesta

Un supermini mondial de durată, Ford Fiesta s-a extins la a șaptea generație. Disponibil ca sedan sau hatchback cu patru uși, este confortabil în față, echipat cu tehnologie și surprinzător de ușor de condus. Fiesta se încadrează în categoria utilitară subcompactă. Are un nivel de siguranță bun și, în ciuda dimensiunilor reduse, are suficient spațiu în interior și în portbagaj.

În cazul în care una dintre variantele de mai sus ți-a făcut cu ochiul și ești decis să schimbi mașina, intră pe carZZ.ro și vezi ce anunțuri sunt. Este site-ul cu cele mai multe anunțuri cu autoturisme de vânzare și este practic imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească cerințelor tale. De îndată ce ai intrat pe carZZ.ro, ai în fața ta cel mai ofertant site auto pe care îl ai la dispoziție, în acest moment. Aici vei găsi exact mașina potrivită pentru tine!

Compară anunțurile de pe carZZ.ro pentru a găsi cele mai fiabile mașini second hand disponibile pe site în acest moment, cu prețuri bune pentru bugetul tău. Pe site găsești inclusiv anunțuri cu mașini noi, ediții speciale, variantele facelift care îți plac, motorizări puternice, electrice și/sau hibride, autoturisme cu 5 ani garanție și 0 km.

În această perioadă, găsește standul carZZ.ro la Salonul Auto București, iar noi te răsplătim! Te așteptăm cu multe surprize, de la noi și de la parteneri, și cu motoarele turate pentru a găsi noua ta mașină! Te-am convins?

De asemenea, de ziua noastră, se împlinesc 5 ani de la lansarea site-ului, dăm Start cursă și te invităm să sărbătorim circuitul carZZ.ro împreună. Acceptă provocarea și intră în joc. Află aici mai multe detalii.

În articolul

5 modele de mașini pe care le preferă femeile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x