5 trucuri pentru a impresiona cu ținuta pe care o porți, chiar și atunci când alegi haine simple

Publicat pe 22.08.2019 la 09:47 Actualizat pe 22.08.2019 la 09:52

Un outfit simplu, de bază, poate fi transformat rapid într-unul stilat, pe care îl poți purta pe stradă sau la serviciu. Secretul este să știi cum să alegi accesoriile potrivite.

Fiecare femeie are zile în care preferă confortul și alege ținute lejere, în care se simte în largul ei, și lasă acasă rochiile elegante sau fustele creion. Însă chiar și un outfit simplu, de bază, poate fi transformat rapid într-unul stilat, pe care îl poți purta pe stradă sau la serviciu. Secretul este să știi cum să alegi accesoriile potrivite și cum să combini textilele pentru a crea un look unic, care să te reprezinte. Iată care sunt cele mai bune trucuri prin care poți adăuga un plus de stil chiar și unui outfit banal:

Evidențiază-ți talia cu o curea

Unele piese vestimentare pot fi purtate și lejer, lăsând materialul să „curgă” pe corp, în special când vine vorba despre haine supradimensionate. Însă atunci când simți nevoia de o schimbare, o curea sofisticată poate fi modalitatea ideală de a transforma un outfit supradimensionat. Fie că porți o rochie, un tricou larg sau un pulover oversized, o curea care să îți evidențieze talia va structura outfitul și îi va conferi un plus de stil.

Alege niște sandale colorate, cu toc înalt

Chiar și o ținută compusă dintr-o pereche simplă de blugi și o cămașă albă își schimbă complet aspectul atunci când, în loc de balerini, teniși sau sandale cu talpă joasă, alegi o pereche de pantofi cu toc. Pe lângă eleganța pe care o adaugă oricărei ținute, niște pantofi de damă îți vor subția silueta și îți vor da un plus de încredere în tine și o atitudine de invidiat, iar aceste lucruri se vor reflecta din plin și asupra ținutei pe care o porți.

Mizează pe detalii interesante

Chiar și cele mai banale ținute pot deveni impresionante atunci când incluzi câteva detalii ieșite din comun. Atunci când mergi la cumpărături, caută haine care să aibă acest detaliu inedit. De exemplu, poți alege o rochie cu spatele gol, pantaloni evazați, bluze cu un umăr gol, pantaloni cu talie înaltă sau niște sandale cu platformă. Aceste mici detalii îți vor oferi mai multă libertate în accesorizare și în combinarea cu alte piese vestimentare, astfel încât să poți realiza ținute neobișnuite.

Spune „da” contrastelor

Uneori, elementul de noutate al unei ținute de invidiat este dat de asocierea neașteptată a unor culori puternic contrastante. Este suficient să combini o pereche de pantaloni lungi, din voal, de culoare verde cu o bluză într-o nuanță de violet aprins și câteva accesorii aurii și vei crea o ținută lejeră, simplă, dar care cu siguranță nu va trece neobservată. Joacă-te cu asocierile de culori și combină nuanțe pe care în mod normal nu le-ai fi purtat pentru a-ți forma ochiul și a învăța cum să îți construiești noi ținute.

Poartă o pereche trăsnită de ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare cu o formă neobișnuită sau cu lentile colorate va scoate din anonimat orice ținută și va adăuga un element cool în outfitul tău. Ochelarii de soare pot fi purtați cu orice tip de piese vestimentare, arată cool și, în plus, îți protejează ochii de razele nocive ale soarelui. După cum vezi, ai de câștigat din toate punctele de vedere.

Sursa foto: Elijah O'Donnell on Unsplash

În articolul

5 trucuri pentru a impresiona cu ținuta pe care o porți, chiar și atunci când alegi haine simple

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x