6 sfaturi utile de urmat înainte să îți schimbi garderoba pentru toamnă

Publicat pe 21.09.2018 la 10:13 Actualizat pe 21.09.2018 la 10:17

De multe ori, trecerea de la zilele caniculare de vară la temperaturile indecise de toamnă înseamnă o cheltuială destul de mare pentru tine, ca să poți fi la zi cu garderoba.

Știi foarte bine ce înseamnă toamna pentru orice garderobă. Multe haine de tranziție, zile în care acum ți-e frig, peste trei ore nu mai poți de cald, iar spre seară nu știi cum să ajungi mai repede acasă, bluze, bluzițe, blugi, pantaloni, dresuri, fără tricouri și fuste, fără sandale, dar cu ghete și adidași, fără rochițe cu spatele gol, iar hainele cu glugă devin o opțiune chiar serioasă. De multe ori, trecerea de la zilele caniculare de vară la temperaturile indecise de toamnă înseamnă o cheltuială destul de mare pentru tine, ca să poți fi la zi cu garderoba. Și, culmea, unele haine ajung să fie purtate de câteva ori, pentru ca apoi să uiți de ele pentru câțiva ani de zile. Cum ar fi dacă în această toamnă nu ai mai fi nevoită să treci prin așa ceva?

6 sfaturi utile de urmat înainte să îți schimbi garderoba pentru toamnă

1. Păstrează fustele lungi la îndemână

Nu te grăbi să scapi de ele odată ce zilele călduroase de vară au dispărut. În schimb, le poți purta alături de un blazer, un pulover mai subțire sau o cămașă cu mânecă lungă. Este un mix perfect pentru zilele în care temperaturile nu scad foarte mult, dar nici vară nu mai este, ca să poți purta haine subțiri pe tine. Rezultatul final va fi un look casual excelent care se poate potrivi în multe situații.

2. Un strat mai gros de haine

În mod evident, venirea toamnei înseamnă un strat suplimentar de haine pe tine. Pentru a te asigura că nu vei fi luată niciodată prin surprindere de serile mai răcoroase, în cazul în care te afli într-un context casual, poți apela cu ușurință la hanorace care te vor proteja fără probleme în această perioadă a anului. În plus, se vor dovedi foarte utile cel puțin jumătate de an, până în primăvara anului viitor.

3. Treci din nou la dresuri

Dresurile reprezintă soluția ideală pentru a aduce look-ului tău un plus de creativitate, prin texturi și modele diferite care te vor ajuta să ieși din monotonia hainelor de toamnă. În plus, nu te vor costa foarte mult și poți alterna zilnic de la un model la altul, în funcție și de vremea de afară.

4. O jachetă ar fi utilă

E o investiție care uneori se poate dovedi mai costisitoare, dar dacă trebuie să o faci, măcar fă-o într-o jachetă de calitate, care să sară în ochi. Spre deosebire de multe alte obiecte vestimentare, aceasta va fi mereu la vedere, așa că ai grijă să te reprezinte.

5. Schimbă cromatica hainelor

Dacă pe timpul verii și primăverii sunt recomandate culorile vii care îți sar în ochi, pe perioada de toamnă este recomandat să treci la culori mai profunde, mai apropiate de tonul noului anotimp.

6. Ghetele vor redeveni prima ta opțiune

Din păcate, pentru multe luni de acum încolo va trebui să uiți de sandale și balerini, dacă nu vrei să-ți înghețe picioarele. Adidașii pot fi o opțiune utilă, dar o variantă mai potrivită este reprezentată de ghete. Acestea îți oferă atât eleganță, dar și eficiență în această perioadă din an.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: brickrena

În articolul

6 sfaturi utile de urmat înainte să îți schimbi garderoba pentru toamnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x