7 actrite care au fost sfatuite sa renunte la actorie pentru ca sunt "urate"

Publicat pe 18.06.2013 la 13:53 Actualizat pe 18.06.2013 la 15:41

Sarah Jessica Parker

Atunci cand faci primii pasi in cariera, ultimul lucru de care ai nevoie este o descurajare - mai ales din partea celor care ar trebui sa te sustina primii. Totusi, tocmai managerii si regizorii le-au sfatuit pe urmatoarele actrite sa renunte la visul lor pentru ca nu au sanse sa faca cariera. Motivul? Nu se conformau etalonului lor de frumusete.

Winona Ryder

Desi este o femeie frumoasa, Winona Ryder a marturisit pentru revista Interview ca la inceputul carierei sale un regizor i-a spus ca actoria nu e de ea: "Eram in mijlocul auditiei, cand regizorul mi-a zis: 'Asculta aici. Nu ar trebui sa fii actrita. Nu esti destul de frumoasa. Ar trebui sa faci cale intoarsa si sa mergi la scoala. Nu ai ce iti trebuie.' "

Whitney Cummings

Whitney Cummings, actrita de comedie si unul din producatorii "2 Broke Girls", a trecut printr-o experienta similara. Actrita isi aminteste cum "agentul meu de la ICM mi-a spus ca nu sunt destul de draguta si ca voi fi intotdeauna un personaj secundar ciudatel. Iar el era efectiv un capcaun. [...] Daca ar fi fost intr-un bar, nu ar fi putut sa se apropie de mine".

Sally Field

Sally Field a fost descurajata chiar de cei din industria filmului, inainte sa iasa pelicula "Sybil" cu ea. Actrita isi aduce aminte ca "Sybil urma sa aiba premiera si toti spuneau: 'Wow, munca e extraordinara... dar frate, Sally Field e urata!'".

Nia Vardalos

Protagonista din "Nunta a la grec"/ "My Big Fat Greek Wedding" a avut de furca pana sa isi gaseasca rolurile potrivite in filme. Asta pentru ca la Hollywood exista deja un model de actrita bine inradacinat si era greu sa schimbi mentalitatea oamenilor. "Unul din agentii mei mi-au spus ca 'Nu esti destul de grasa ca sa fii o actrita cu personalitate si nu esti destul de frumoasa ca sa fii protagonista. In plus, nu exista roluri pentru greci. Deci nu te mai pot reprezenta...'. Nu-mi venea sa cred, era atat de directa.", a spus Vardalos pentru revista More.

Lea Michele

Lea Michele, cea care o joaca pe Rachel Berry in "Glee", nu a fost doar insultata pentru chipul ei imperfect, ci i s-au si facut recomandari specifice! Actrita a vorbit pe marginea acestui subiect pentru New York Daily News: "Cand aveam 15 ani, am mers cu mama la un manager care a spus 'Trebuie sa iti faci o rinoplastie daca vrei sa lucrez cu tine...' Atunci mama mi-a zis: 'Barbra Streisand nu si-a facut niciodata o rinoplastie. Nici tu nu o sa iti faci asta' ".

Kat Dennings

Potrivit unui profil realizat in 2012 de New York Times, Kat Dennings a fost sfatuita de agent sa isi faca nu doar o schimbare, ci multiple transformari daca vrea sa reuseasca in acest domeniu. Actrita a fost sfatuita sa slabeasca, sa se bronzeze, sa-si vopseasca parul si sa isi repare dintii. Dar daca i-ar fi ignorat, Dennings nu ar mai fi prins niciodata rolul care a facut-o atat faimoasa - Max Black in "2 Broke Girls".

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a suferit mai mult decat toate la un loc. Infatisarea ei a fost aspru criticata atat de regizori, cat si de telespectatori si chiar de presa, revista Maxim numind-o "Cea mai putin sexy femeie in viata", in 2007. Dar asta nu a impiedicat-o pe actrita sa devina un "fashion icon" si un idol al femeilor, in postura de Carrie Bradshaw.

Totusi, vedeta a recunoscut pentru revista Allure ca oamenii din industrie i-au recomandat "toate nebuniile, de la epilarea sprancenelor pana la rinoplastie. [...] Nimic nu a ramas intiparit in mintea mea".

foto: hepta.ro

În articolul

7 actrite care au fost sfatuite sa renunte la actorie pentru ca sunt "urate"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x