7 cele mai elegante parfumuri de purtat seara

Publicat pe 11.09.2019 la 11:33 Actualizat pe 11.09.2019 la 11:38

Parfumul este precum un accesoriu care îți completează ținuta, îți evidențiază stilul și personalitatea și te poate face să te simți seducătoare și încrezătoare în forțele tale.

Foto: pexels.com

Te pregătești de un eveniment select sau de o ieșire romantică în oraș alături de partenerul de cuplu? Atunci, pe lângă ținuta și accesoriile perfecte, ai nevoie de un parfum de seară, potrivit ocaziei. Parfumul este precum un accesoriu care îți completează ținuta, îți evidențiază stilul și personalitatea și te poate face să te simți seducătoare și încrezătoare în forțele tale. Dacă nu știi ce parfum de seară să adaugi colecției tale, iată câteva idei printre care sigur îl vei găsi pe cel potrivit gusturilor și stilului tău:

Coco Perfume, Chanel

Coco Perfume este un parfum floral-oriental, creat de Chanel în 1984. Acest parfum are o aromă unică, de angelică franceză, trandafir bulgar, cuișoare, iasomie indiană, frangipani și mimoză. Notele de mijloc sunt reprezentate de un mix de arome de garoafe și scorțișoară, iar notele de vârf sunt cele de vanilie, miere și ambră. Coco Chanel este un parfum clasic de seară, care se potrivește perfect și persoanelor mai conservatoare.

Alien, Thierry Mugler

Parfumul Alien creat de Thierry Mugler este o odă adusă puterii feminine, conceptul său pornind de la ideea că femeile sunt zeițe aflate în control, nicidecum ființe neajutorate. Cu note puternice de lemn de cașmir, ambră și iasomie, acest parfum floral-lemnos are o aromă senzuală, încărcată cu energie pozitivă, dar și un strop de mister.

Envy me, Gucci

Parfumul Envy me a fost creat de casa de modă Gucci în 2004. Este un parfum cu o aromă sexy, seducătoare și misterioasă, pentru femeile care adoră să se afle în centrul atenției. Dacă te pregătești pentru o petrecere care va ține toată noaptea, atunci acest parfum este perfect pentru tine, mai ales că aroma sa durează un timp îndelungat. Envy me are note de bujori, iasomie, piper roz, lici, rodie, ananas, mosc roz, ceai alb, lemn de santal și mosc.

Depp Red, Hugo Boss

Deep Red este un parfum creat în 2001 de Hugo Boss și se adresează în special femeilor provocatoare, care au o latură sălbatică și neînfricată. Aromele sale de mandarine, frezii, lemn de cedru și mosc îi dau o notă senzuală și te vor face să te simți aventuroasă și sigură pe tine.

Flowerbomb, Viktor&Rolf

Dacă îți plac aromele fresh și subtile, atunci trebuie să încerci acest parfum oriental, a cărui aromă este o înlănțuire de note dulci și proaspete de ceai verde, bergamotă, iasomie, frezie, trandafir și orhidee. Notele de bază sunt, însă, cele care fac acest parfum unic - mosc și patchouli.

Black Opium, Yves Saint Laurent

Black Opium este unul dintre cele mai seducătoare parfumuri create de Yves Saint Laurent. Cu note de cafea dulce și vanilie, care îi oferă o aromă unică, acest parfum este perfect pentru orice moment în care simți nevoia de ceva îndrăzneț și diferit. Black Opium nu se adresează femeilor care preferă aromele subtile, având un miros mai degrabă puternic.

Addict, Dior

Dior Addict este un parfum intens, puternic, cu note orientale de mure, mandarină, floare de portocal, Cereus, iasomie și trandafir, la care se adaugă note de bază de santal, boabe de tonka și vanilie. Acest parfum exprimă din plin senzualitatea feminină și puterea unei femei, însă este adeseori evitat din cauza mirosului său intens și persistent, care se simte proaspăt și la câteva ore după aplicare.

Sursa foto: Sabel Blanco from Pexels

În articolul

7 cele mai elegante parfumuri de purtat seara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x