7 moduri de a fi perfecta in tot ceea ce faci

Publicat pe 04.06.2013 la 17:24 Actualizat pe 06.06.2013 la 10:15

Incerci sa fii perfecta in tot ceea ce faci? Daca cineva spune ca acest lucru este imposibil, dovedeste-i ca nu are dreptate. Foloseste aceste trucuri in viata de zi cu zi pentru a deveni femeia care face totul perfect, incepand de la cele mai mici si mai neinsemnate lucruri pana la cele mai complicate situatii.

Propune-ti obiective pe termen scurt in toate activitatile

Cea mai buna cale de a deveni perfecta este sa-ti setezi obiectivele in prioritati pe termen scurt. Gandeste-te ca impartirea este ca si cum ai vrea sa faci o pizza perfecta, iar pentru acest lucru trebuie sa tai perfect rosiile, ciupercile, sa pui cantitatea perfecta de branza si sa dai aluatului consistenta perfecta.

Invata din esecuri si nu fii dezamagita

Succesul iti expune toate punctele forte, dar esecul iti scoate la iveala slabiciunile. Daca vrei sa fii puternica in fiecare zi, trebuie sa fii constienta de aceste deficiente si sa incerci sa le imbunatatesti. Poti face acest lucru analizand fiecare situatie in care ai dat gres si invatand din fiecare lucru. De ce am esuat? Ce pot face mai bine? Punandu-ti aceste intrebari iti va permite sa identifici slabiciunile si te va ajuta sa devii perfecta in tot ceea ce faci.

Nu renunta cand altii rad de tine

Iti va fi foarte greu sa continui sa fii perfect in tot ceea ce faci cand altii isi bat joc de tine. Prietenii si colegii vor rade de tine cand te vor vedea ca incerci sa gasesti perfectiunea in munca, in felul in care arati, in comportament sau atitudinea fata de viata. Dar nu te descuraja deoarece – ei incearca sa faca acest lucru doar pentru ca sunt gelosi si se tem ca intr-o zi, vei deveni cu adevarat perfecta si vei reusi inaintea lor.

Inspira-te de la oameni asemeni tie

Stii pe cineva care intotdeauna pare a fi perfect in ochii tai? Daca ai mai multi oameni in minte, observa-le obiceiurile, felul in care muncesc, deciziile pe care le iau si atitudinea pe care o adopta. Aceste lucruri te vor inspira sa devii asemeni lor si te vor motiva sa muncesti mai mult in fiecare zi. Incearca sa obtii beneficii maxime fiind in apropierea acestor oameni.

Da ceea ce este mai bun in tine in tot ceea ce faci

Iti va fi imposibil sa fii perfecta daca nu faci tot ceea ce iti sta in putinta in tot. Ori de cate ori faci ceva, gandeste-te ca acela este cel mai important lucru. Nici macar nu te gandi ca vei da gres si nu depune efort pe jumatate. Daca ai credinta ca va fi sfarsitul lumii daca nu vei indeplini acel obiectiv, vei depune tot efortul si va deveni perfect, asa cum iti doresti.

Intotdeauna lupta pentru o cauza

De ce incerci sa devii perfecta? Oare pentru ca iti doresti o cariera de succes? Oare pentru ca iti doresti sa ii demonstrezi cuiva valoarea ta? Identifica motivele pentru care vrei acest lucru, caci te va ajuta sa te focusezi de fiecare data cand te confrunti cu esecul sau cu orice alt tip de dezamagire. O cauza te va tine concentrata si focusata

În articolul

7 moduri de a fi perfecta in tot ceea ce faci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x