9 rochii glam pentru nopți sexy și elegante de Sărbători

Publicat pe 09.12.2013 la 16:35 Actualizat pe 09.12.2013 la 17:22

Decembrie este una dintre cele mai importante luni ale anului. Craciunul, Revelionul, petrecerile de la birou, galele caritabile si evenimentele mondene, toate au loc in aceasta perioada! Este momentul sa iti creezi o aparitie stralucitoare, pe care toata lumea sa si-o aminteasca mult timp de acum incolo.

Cu spatele gol si decolteu indraznet, cu insertii laterale din tul si aplicatii manuale sau in combinatie cu catifea luxoasa, rochiile CRISTALLINI cu paiete reprezinta alegeri minunate pentru aparitiile in public. Poti opta pentru rochii cu paiete mate care sunt mai discrete, modele cu paiete stralucitoare pentru un efect „glam” sau cu paiete cu efect optic 3D care iti vor creea un look spectaculos!

Daca esti miniona poti alege un model de rochie midi, cu bust din paiete si fusta din catifea elastica sau cu peplum din paiete care iti va contura silueta in forma de clepsidra. Esti o femeie voluptoasa? Cel mai bine ti se va potrivi o rochie cu decolteu indraznet si insertii laterale si dantela care vor adauga o doza suplimentara de sex-appeal!

Esti inalta? Poarta o rochie lunga din paiete, model sirena care subtiaza silueta, punand accent pe decolteu, umeri si spate. CRISTALLINI iti ofera o multitudine de rochii sirena din paiete: de la auriu deschis, la aramiu cald, nuante de cognac, maro, kaki pana la albastru electric, navy si clasicul negru, care vor fi alese in functie de silueta, nuanta tenului si a parului!

In toate cazurile enumerate mai sus accesoriile sunt foarte importante. Piesele pe care le adaugi tinutei ar trebui sa puna rochia in valoare, nu sa o concureze. Bijuteriile trebuie sa fie minimaliste. Daca rochia are maneci din tul, bratarile pot iesi din ecuatie, dar un inel cu piatra mare va fi potrivit! Totodata, renunta la coliere, dar alege cercei candelabru cu efect „statement”!

Daca rochia este confectionata numai din paiete, evita sa porti pantofi din lac, metalizati sau pantofi cu glitter! In schimb, opteaza pentru pantofi din piele intoarsa, intr-o nuanta neutra. Poti purta si sandale cu barete subtiri si cu toc foarte inalt! Clutch-ul trebuie sa fie simplu si de efect. Pentru o nota suplimentara de eleganta, poarta rochia cu paiete cu o capa din blana!

foto: Cristallini

În articolul

9 rochii glam pentru nopți sexy și elegante de Sărbători

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x