ADELE dezvăluie SECRETUL vocii sale: "ingredientul-minune" la care a renunţat, în ciuda PERFORMANŢELOR aduse!

Publicat pe 26.09.2016 la 14:53 Actualizat pe 26.09.2016 la 15:08

Tutunul, secretul vocii lui Adele?

În ciuda faptului că a interpretat unele dintre cele mai de impact balade din ultima perioadă, cântăreața Adele se plânge că renunțarea la fumat i-a deteriorat vocea, aceasta devenind ''mai slabă''.

Artista în vârstă de 28 de ani, care ocupă primele locuri în topurile muzicale, a renunțat la acest viciu în urmă cu cinci ani pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, însă acum se teme că acest lucru i-a afectat performanțele vocale, informează Mail Online.

Deși vocea sa puternică este lăudată în toată lumea, laureata de zece ori a premiilor Grammy a mărturisit că nu mai reușește să atingă toate notele înalte, așa cum făcea odată, mai arată sursa citată.

''Oamenii cu cele mai bune voci erau fumători. M-am lăsat de fumat și sunt convinsă că asta mi-a făcut vocea mai slabă'', a declarat ea pentru etalk.ca. Totuși, vedeta a remarcat și o parte pozitivă: ''Degetele mele nu mai sunt portocalii'', a spus ea.

Pentru a-și proteja vocea, Adele — care este mama unui băiețel de trei ani, Angelo — a renunțat și la mâncarea sa preferată, pizza. ''Nu mai pot mânca pizza! Cât de rău e? Pentru că are roșii gătite, care nu fac bine la gât și provoacă reflux gastric'', le-a spus ea fanilor într-un show recent.

În 2001, Adele a suferit o hemoragie la corzile vocale, fapt ce a obligat-o să renunțe la un turneu mondial și să treacă printr-o operație cu laser.

Marți, vedeta și-a dedicat concertul, susținut cu casa închisă, cuplului Brad Pitt — Angelina Jolie, după aflarea veștii divorțului. ''M-am trezit dimineață și am rămas șocată'', a mărturisit vedeta pe scenă.

În articolul

ADELE dezvăluie SECRETUL vocii sale: "ingredientul-minune" la care a renunţat, în ciuda PERFORMANŢELOR aduse!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x