Află ce prinţesă Disney eşti în funcţie de zodie

Publicat pe 04.02.2015 la 11:05 Actualizat pe 04.02.2015 la 11:20

Îţi vine să crezi sau nu, horoscopul este valabil şi în cazul prinţeselor cu ale căror poveşti ai crescut, iar în funcţie de zodia în care te-ai născut, îţi este atribuit un personaj de basm.

Elite Daily

Îţi vine să crezi sau nu, horoscopul este valabil şi în cazul prinţeselor cu ale căror poveşti ai crescut, iar în funcţie de zodia în care te-ai născut, îţi este atribuit un personaj de basm. Iată ce prinţesă Dosnez eşti în funcţie de zodia în care te-ai născut:

Berbec (Jasmine)

Nativa din Berbec este cunoscută ca fiind o fire aventuroasă, iar prinţesa Disney care se potriveşte cel mai bine cu acest tip de personalitate este Jasmine, care visează la o viaţă în afara zidurilor palatului şi nu s-ar opri de la nimic pentru a-şi trăi visul.

Taur (Cenuşăreasa)

Principalele caracteristici ale Taurilor sunt răbdarea, pragmatismul şi determinarea cu care îşi duc la capăt atribuţiile. În acelaşi timp, ele sunt iubitoare şi pline de compasiune. Cenuşăreasa este prinţesa Disney care ilustrează cel mai bine această zodie, deoarece este motivată şi foarte muncitoare.



Gemeni (Anastasia)

Nativele din zodia Gemeni este o fire mereu deschisă şi îi place să înveţe constant din experienţele celorlalţi. Prinţesa Disney care seamănă cu tine cel mai bine este Anastasia deoarece este inteligentă, curioasă şi încearcă să se înţeleagă cel mai bine pe sine.

Rac (Tiana)

Când ne gândim la Raci, ne trec prin cap însuşiri precum empatia, sensibilitatea şi capacitatea de a-i înţelege pe cei din jur. Acelaşi lucru putem spune şi despre Tiana, din The Princess and the Frog, care este extrem de protectoare cu cei din jur şi îşi arată partea sensibilă când se îndrăgosteşte.

Leu (Meg)

Într-o masă de oameni, nativa din Leu iese în evidenţă, îi place să iasă în evidenţă şi are o energie aparte, molipsitoare. În acelaşi timp, nativele acestei zodii sunt atrase de relaţiile speciale, aşa cum este şi cea dintre Meg şi Tarzan.

Fecioară (Aurora)

Fecioarele sunt persoane calme, inteligente, cu stăpânire de sine şi foarte tăcute. Dintre toate prinţesele Disney, Aurora din Frumoasa Adormită se potriveşte cel mai bine acestui semn zodiacal. Este tăcută, iubitoare şi foarte sinceră.



Balanţă (Rapunzel)

Nativa din Balanţă are o personalitate fermecătoare şi îi vrăjeşte cu uşurinţă pe cei cu care interacţionează. La fel ca Rapunzel, eşti o fire diplomată, sociabilă şi extrem de romantică. Fii atentă însă la ceea ce îţi doreşti cu adevărat deoarece poţi fi influenţată destul de uşor de păreri din exterior.

Scorpion (Ariel)

Dacă eşti născută în zodia Scorpion, ai o personalitate misterioasă şi de-a dreptul fascinantă, la fel ca Ariel. Fire emoţională şi pasională, ai o feminitate ieşită din comun care cu siguranţă iese în evidenţă. De asemenea, eşti loială celor dragi şi determinată.

Săgetător (Pocahontas)

Cu un calm de suprafaţă desăvârşit, această zodie poate ascunde trăirile cele mai intense în adâncurile sale. Pocahontes este cea mai apropiată de această zodie, pentru că dincolo de liniştea şi înţelepciunea afişate, se află o fiinţă plină de pasiune.

Capricorn (Jane)

Nativele din zodia Capricorn sunt extrem de muncitoare şi practice. Te asemeni cu Jane, fiind o persoană răbdătoare, muncitoare, ambiţioasă, dar şi foarte determinată. Deşi nu te laşi bătută în situaţiile dificile de viaţă, ai un caracter destul de pesimist.

Vărsător (Albă ca Zăpada)

Deşi nu o arată, nativa din Vărsător are cel mai rebel suflet din zodiac. Eşti la fel ca Albă ca Zăpada, o personalitate inteligentă şi protectoare. Ai o viaţă socială foarte bine dezvoltată deoarece eşti deschisă spre nou şi prietenoasă.

Peşti (Belle)

Peştii sunt persoane extrem de visătoare. Te asemeni foarte mult cu Belle pentru că eşti o persoană bună, plină de compasiune şi nu eziţi să îţi foloseşti imaginaţia bogată.

În articolul

Află ce prinţesă Disney eşti în funcţie de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x