Ai visat vreodată că zburai? Ce prevesteşte, când apare şi ce trebuie să faci!

Publicat pe 12.07.2016 la 08:00 Actualizat pe 12.07.2016 la 08:14

Zborul este un vis frecvent care colindă somnul, fiind, după visele acvatice, pe un loc fruntaş. Simbolizează libertaea, eliberarea, curajul, forţa, depăşirea limitelor, controlul, încrederea în forţele proprii, inspiraţia, inventivitatea, creativitatea.

Zborul este un vis frecvent care colindă somnul, fiind, după visele acvatice, pe un loc fruntaş. Simbolizează libertaea, eliberarea, curajul, forţa, depăşirea limitelor, controlul, încrederea în forţele proprii, inspiraţia, inventivitatea, creativitatea. Zborul în vis apare în perioadele în carte simţi nevoia să spui ceva – dar nu ai curaj – să îţi exprimi o idee – dar nu eşti lăsat, să ajungi undeva – dar nu poţi. În plus, interpretarea zborului în vis depinde şi de senzaţia pe care o experimentaţi: plăcere sau teamă.

În funcţie de sensurile ce apar în vis – cădere, urcuş, planare, ridicare uşoară, greutate – poţi să descoperi pe ce nivel te afli în lupta ta de a trece peste obstacole şi de a depăşi problemele. Poţi să-ţi dai seama câtă forţă ai de a răzbi problemele, în funcţie de modul cum se desfăşoară zborul din vis.

Dacă eşti o persoană independentă e normal că simbolul să fie un semn al depăşirii limitelor, de a-ţi duce mai departe capacităţile de care dispui, de a deveni mai liber, de a visa până departe, mai puternic, mai ambiţios. Poate fi ţelul spre care tinzi, forţă de a ajunge la vârful propus.

Dacă eşti o persoană care face multe compromisuri, zborul în vis semnifică dorinţa de eliberare, de evadare.

Un zbor lin şi ascendent arată că eşti pe calea cea bună spre a-ţi vedea ţelurile atinse, un zbor anevoios, cu pericole, căderi, piedici - atrage atenţia asupra unui drum lung şi dificil până vei ajunge la ţelurile tale, vei fi întors din drum, îţi vei schimbă ideile, veţi renunţă la lupta, vei trece prin probe de încercare până vei ajunge unde vrei.

Căderea, riscul de prăbuşire sau senzaţia de revenire bruscă la sol sunt un avertisment că nu ai drumul liber pentru a-ţi atinge marile ţeluri, că ceva te ţine pe loc, fie impus de alţii, fie chiar de propriile tale frustrări sau limite. Trebuie să analizezi ce anume îţi opreşte înălţarea, pentru a alungă piedică din calea planurilor tale.

Teamă de zbor descrie de fapt frică de a te elibera de limitele cărora te supui, conservatorism şi rigiditate exagerate, frică de a acceptă şi altceva decât ceea ce-ţi inspiră securitate. Teamă de zbor sau de cădere apare mai ales atunci când nu ai forţă de a-ţi depăşi propriile limite, sustine acvaria.com.

În articolul

Ai visat vreodată că zburai? Ce prevesteşte, când apare şi ce trebuie să faci!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x