Arta seducţiei: Ce parfum ar trebui să porţi?

Publicat pe 07.07.2016 la 12:25 Actualizat pe 07.07.2016 la 16:06

Fă alegerea potrivită în funcţie de personalitatea ta!

Parfumul este metoda prin care poţi seduce orice bărbat printr-o simplă mişcare. Dacă ştii să îl alegi pe cel care ţi se potriveşte, vei fi mereu la înălţime. Alegerea unui parfum care te reprezintă se face în funcţie de personalitatea ta, nu doar pentru că l-ai văzut la cineva şi ţi-a plăcut sau domnişoara de la parfumerie ţi l-a recomandat. Ceea ce trebuie neapărat să ştii este că parfumul miroase diferit în sticlă, pe tester sau pe piele.

Când vrei să îţi cumperi un parfum, ia în calcul aceste sfaturi:

1. Orientează-te doar la aromele care îţi plac

Există mai multe categorii de parfumuri: florale (trandafir, muşeţel), orientale (vanilie, scorţişoară), citrice, oceanice sau lemnoase (lemn de santal). Important este să identifici aromele care îţi plac şi să faci alegerea în funcţie de asta.

2. Gândeşte-te la tipul tău de personalitate

Recomandat este să optezi pentru acel parfum care se leagă cel mai bine de personalitatea ta. Dacă eşti o tipă activă, plină de entuziasm, cu chef de viaţă şi nu îţi place să te machiezi, adopţi un stil mai natural, atunci trebuie să alegi un parfum fresh. Dacă, din contra, eşti tipul de fată elegantă, care adoră să se aranjeze şi să fie în centrul atenţiei, alege un paprfum mai puternic şi mai rezistent care să se potrivească atitudinii tale.

3. Testează parfumul direct pe piele

Când testezi un parfum, este bine să o faci pe pielea ta. Pulverizează pe încheietura mâinii şi nu te lăsa condusă de mirosul iniţial, care este diferit de ce vei simţi peste 10 sau 50 de minute. Aşadar, este recomandat să aştepţi câteva zeci de minute până vei simţi adevărata aromă a parfumului.

4. Cere părerea celor din jur

Familia şi prietenii tăi vor fi mereu dispuşi să îţi dea un sfat sincer. Dacă eşti nehotărâtă, cere părerea unei persoane apropiate şi ţine cont de ea în decizia finală. Îţi va fi de ajutor.

5. Alege momentul potrivit pentru achiziţionarea unui parfum

Timpul cel mai potrivit pentru alegerea unui parfum este în a doua parte a zilei deoarece, în acest moment simţul este mai dezvoltat. Când vrei să cumperi un parfum, pleacă de acasă fără să porţi unul pentru că vei deruta simţurile.

În articolul

Arta seducţiei: Ce parfum ar trebui să porţi?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x