Anamaria Prodan: „Eu mi-am cerut barbatii de soti”

Publicat pe 09.03.2013 la 17:45 Actualizat pe 09.03.2013 la 16:08

Intr-un intervi u acordat zilele trecute revistei Ciao, Anamaria Prodan-Reghecampf, protagosnista reality-show-ului de la Euforia TV - Prodanca si Reghe: La placinte inainte, a povestit cateva capitole importante din viata sa.

Anamaria a vrut tot timpul sa isi depaseasca mama si sa devina mai cunoscuta decat aceasta: „Am avut nebunia sa devin mai buna si mai cunoscuta decat mama.”

Si-a inceput cariera ca ziarist, scriind pentru diferite publicatii, apoi a prins gustul televiziunii si, la un moment-dat, cunoscandu-l pe primul sau sot, baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu i-a spus ca vrea sa aiba doi copii si sa plece in America: „Ne-am cunoscut astazi, am plecat si in patru zile eram deja casatoriti in America.”

Inainte sa isi cunoasca primul sot, avusese o relatie de opt luni cu Laurentiu Reghecampf. Relatia a ramas asa, neterminata, ambii s-au casatorit, ea a plecat peste Ocean unde a stat vreme de 13 ani timp in care nu si-au vorbit si nu s-au vazut nici macar o secunda.

In America, mai exact in Vegas a avut la inceput masini de bomboane, apoi a cumparat case. Asa a facut avere.

A divortat de Tibi, dar continuau sa locuiasca in aceeasi casa. Intr-o zi a primit un telefon de la Reghe care se afla in Germania. Ii cumparase un bilet de avion. S-a dus la el si din ziua aceea au ramas impreuna: „Cu Reghe am simtit pentru prima data in viata mea ca plutesc. I-am zis: Vrei sa fii sotul meu? Si el a zis: Da, vreau sa fiu sotul tau.”

Desi la 19 ani fura bani din casa sa petreaca in discoteca si la casino, copilul rebel din ea s-a domolit, si-a dat seama ca a gresit, insa tot ii place sa ia bani de la mama sa, Ionela Prodan: „Sunt cea mai fericita cand iau bani de la mama. Daca as putea sa iau bani de la mama toata viata, as fi cea mai fericita.”

Astazi, Anamaria Prodan a lansat pentru presa un concept-boutique despre care veti afla sambata de la ora 20:00 la Euforia TV, in emisiunea Pordanca si Reghe: La placinte inainte.

În articolul

Anamaria Prodan: „Eu mi-am cerut barbatii de soti”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x