Andreea Bănică, în SCANDAL cu patronul unui hotel! Lucian Mitrea: "O să le PLĂTIM NOI!"

Publicat pe 06.10.2016 la 09:38 Actualizat pe 06.10.2016 la 10:14

Sotul Andreei Banica face lumina in cazul notei de plata ”neachitata” de artista.


Andreea Bănică a cântat la o nuntă din Iaşi, cea avut loc la sala de bal a unui hotel de lux. Organizatorii i-au pus la dispoziţie un apartament din hotel, unde Andreea și echipa ei să se schimbe şi să se pregătească de eveniment. Odată încheiat show-ul, cântăreaţa şi membrii echipei cântăreței ei au decis să rămână la hotel. Au ocupat trei camere, dar la final "au uitat" să achite nota de plată pentru cazare, susțin cei de la hotel.

Evenimentul a avut loc pe 20 august și am destul de surprins că după atâta timp se iscă așa ceva. Am căutat printre contracte, e-mail-uri, ca să nu vorbesc în necunoștință de csuză. Am un contract cu cei de la Iași pentru prestația Andreei pe seara respectivă în care se specifică clar că ei sunt cei care trebuie să asigure transportul, cazarea, masa și onorariul. Andreea a stat noaptea în hotelul respectiv și dimineață cei de la recepție i-au atras atenția tour managerului Andreei că trebuie plătită cazarea, pentru că nu a fost achitată. În sute de concerte câte am făcut până acum anul acesta nu s-a întâmplat să plătim cazarea, pentru că așa sunt făcute contractele, ca organizatorii să achite tot. Tour managerul i-a explicat persoanei de la recepție că organizatorii trebuie să achite, apoi au plecat. Nu a fugit nimeni. Nu ne-au sunat mirii, nu ne-a contactat nimeni de atunci. Nici măcar o fișă de intrare la hotel nu i-au făcut”, a explicat Lucian Mitrea la Antena Stars.

”Beneficiarii evenimentului au făcut rezervarea. În contract scrie clar că ei suportă toate costurile venirii Andreei. Nu au cerut nici măcar room service. Au mâncat pește sau ce le-a fost servit la nuntă. Nici o secundă nu ne-am pus problema că noi trebuie să plătim cazarea. DAR, dacă oamenilor de acolo le face plăcere și ei consideră că e obligația mea, bine, achităm. Chiar nu ne face plăcere să fim târâți în acest scandal. Eu nu am fost cu Andreea la Iași”, a mai spus Lucian la emisiunea Agentul VIP.

În articolul

Andreea Bănică, în SCANDAL cu patronul unui hotel! Lucian Mitrea: "O să le PLĂTIM NOI!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x