Antena 1 lider autoritar in prime time, dar si intreaga zi!

Publicat pe 25.09.2012 la 17:43

audiente

Antena 1 a fost ieri lider absolut de audienta atat la nivelul intregii zile cat si in prime time, in randul publicului din mediul urban cu varsta curpinsa intre 15 si 54 de ani. Meciul de fotbal Steaua-Rapid, Acces Direct, Mireasa pentru fiul meu, dar si stirile prezentate de Oana Frigescu au facut ca Antena 1 sa fie ieri intaia alegere a celor mai multi telespectatori.

Dupa un weekend in forta, in care show-urile de divertisment din prime-time, Te cunosc de undeva! si X Factor s-au impus in fruntea clasamentelor de audienta la nivelul targetului all urban, Antena 1 a fost si luni, 24 septembrie preferata telespectatorilor. Cu un rating mediu de 8.4 şi19.8 % cota de piata, Antena 1 a surclasat concurenta in prime time, fiind cel mai urmarit post de televiziune din Romania, randul publicului din mediul urban cu varsta curpinsa intre 15 si 54 de ani. Pe locul al doilea s-a situat principalul competitor, Pro TV, pentru ca locul al treilea sa ii revina postului Kanal D.

In intervalul 20.33 – 22.25, Antena 1 a difuzat meciul de fotbal Steaua-Rapid, confruntare care a adus in fata micilor ecrane, in medie, peste 1,3 milioane de telespectatori din mediul urban. In minutul de aur, la 22.11, audienta Antenei 1 a atins 16.1 puncte de rating, de trei mai mult decat audienta inregistrata la aceeasi ora de Pro TV.

Si la nivelul întregii zile, Antena 1 a fost prima optiune a romanilor, atat la nivelul targetului all urban, cat si pe segmentul comercial al statiei, 15-54 urban, fiind urmarita, in medie, de peste 320.000 de telespectori din mediul urban. Emisiunea prezentata de Simona Gherghe a fost si ieri cel mai urmarit program tv din intervalul sau orar, la nivelul ambelor targeturi de audienta. Aproape jumatate de milion de telespectatori din mediul urban au urmarit ieri, in medie, subiectele dezbatute la Acces Direct. Mireasa pentru fiul meu, dar si stirile prezentate de Oana Frigescu au facut si ele ca Antena 1 sa fie ieri intaia alegere a celor mai multi telespectatori.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si 15-54 Urban

Perioada 24 septembrie 2012

În articolul

Antena 1 lider autoritar in prime time, dar si intreaga zi!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x