Antenele - peste 10% creștere a cotei de piață în 2014

Publicat pe 07.01.2015 la 20:36 Actualizat pe 07.01.2015 la 21:05

Pentru divizia TV Intact, 2014 a însemnat creșteri lunare de audiență pe toate target-urile care contează şi pe toate intervalele orare.

Pentru divizia TV Intact, 2014 a însemnat creșteri lunare de audiență pe toate target-urile care contează şi pe toate intervalele orare. Două dintre cele cinci televiziuni ale grupului se regăsesc în top 3 televiziuni din tara, iar în mod unic pentru un trust din România, Intact deţine trei poziţii în top 10 canale TV. Peste 10 milioane de oameni urmăresc zi de zi, la nivel naţional, cel puţin un minut producțiile de divertisment și life-style, știrile și talks-showurile, precum și serialele posturilor noastre.

Astfel:

· “Antenele” sunt lider de audiență pe cinci intervale orare pe target-urile All Urban şi pe cinci intervale pe targetul Naţional.

· Antena 1 este lider absolut de audiență în Day Time, pe targetul comercial, în 2014. De asemenea, Antena 1 a avut importante creșteri de audiență pe majoritatea intervalelor orare, în rândul publicului comercial (cea mai mare este în Morning, de +15%). “Revelionul Starurilor”, “Poftiți pe la noi”, “Next Star”, “X Factor”, “Te cunosc de undeva” și “Burlăcița” sunt în topul celor mai urmărite emisiuni ale anului.

· Audiențele singurei televiziuni axată pe știri și talk-show-uri mondene, Antena Stars, au avut un trend puternic ascendent pe tot parcursul anului; în Morning şi în Day Time, procentele de creştere sunt de peste 100. ”Concert Stars Dependenţă” a fost cea mai urmărită emisiune a anului 2014, urmat de “Vedetelion”, “Star Special”, “Răi da’ buni” sau “Agentul VIP”.

· Antena 3 rămâne liderul incontestabil al nișei de știri, pe toate intervalele orare şi înregistrează creşteri importante de audienţă comparativ cu 2013: +32% în Whole Day şi 26% în Prime-Time. Între cele mai urmărite show-uri ale anului au fost “Sinteza zilei”, “Punctul de întâlnire”, “În premieră cu Carmen Avram”, “Subiectiv”, “Q & A”, “La ordinea zilei” sau “În gura presei” .

· Euforia TV înregistrează creșteri de audiență pe majoritatea intervalelor orare în 2014. “Totul despre sex”, “Private Practice”, “Dr. House”, “Prodanca si Reghe: Afaceri de familie” sunt printre cele mai vizionate programe ale anului 2014.

Anul 2014 s-a încheiat pentru televiziunile din Grup cu creșteri consistente pe toate intervalele orare și pe cele mai importante targeturi, față de luna Decembrie a lui 2013. Mai mult, Antenele au fost lider de audiență pe patru sloturi orare în rândul publicului comercial.

· Decembrie a fost luna marilor finale, la Antena 1. X Factor, Te cunosc de undeva, Hell’s Kitchen şi Next Star, show-uri, care au adus emoţie şi spectacol, s-au bucurat de audienţe remarcabile. Antena 1 a încheiat 2014 şi a început 2015 cu o performanţă extraordinară, 35.5% cotă de piaţă pentru “Revelionul starurilor” în rândul publicului comercial. În minutul de aur, la ora 23.08 din ultima zi a lui 2014, aproximativ 5 milioane de români urmăreau Antena 1, la nivel naţional. “La Hanul Mirelei”, emisiune difuzată tot în noaptea de Revelion, a fost de asemenea lider autoritar de audienţă.

· La un an sărbătorit în decembrie 2014, Antena Stars îşi menţine evoluţia ascendentă, cu aprecieri importante pe toate intervalele orare. Cea mai mare creştere a cotei de piaţă se înregistrează, în decembrie 2014, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, în Access: procentul de creştere este de 91%.

· Antena 3 îşi consolidează poziţia de lider pe toate intervalele orare, iar audienţele sale se situează în continuare pe o curbă ascendentă.

· Euforia a pregătit telespectatoarelor în 2015 episoade noi din “Downton Abbey”, “Dr. House”, dar şi serialele noi precum Ray Donovan și Dracula.

· ZU TV este lider de audiență în rândul nișei din care face parte, pe patru intervale orare, pe targetul 15 – 34 de ani.

În articolul

Antenele - peste 10% creștere a cotei de piață în 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x