Avantajele unui fotoliu pentru masaj

Publicat pe 10.05.2018 la 08:36 Actualizat pe 10.05.2018 la 08:52

După o zi aglomerată, cu multe sarcini, mulţi dintre noi ne-am dori câteva minute bune de masaj, pentru a ne relaxa.

După o zi aglomerată, cu multe sarcini, mulţi dintre noi ne-am dori câteva minute bune de masaj, pentru a ne relaxa.

Pentru a evita drumul până la un salon de relaxare sau deranjul de a chema un maseur acasă, cel mai potrivit este un fotoliu pentru masaj. Cu atât mai mult cu cât industria în domeniu a evoluat atât de mult, încât un fotoliu poate face o treabă mai bună chiar şi decât cei care fac cursuri de masaj pentru a trata diferite dureri.

Noi vă aducem în atenţie fotoliile de masaj Rokol, producătorul având o ofertă variată, astfel de produse fiind perfecte pentru a îngriji şi relaxa toate părţile corpului.

În primul rând, vă veţi putea rezolva problemele cu spatele. Ştim că după o zi petrecută la birou durerile pot fi deranjante, astfel că un fotoliu pentru masaj poate fi modalitatea perfectă în care să vă încheiaţi ziua.

Producătorul pune spre vânzare fotolii care aplică spatelui tehnici de masaj profesioniste, existând posibilitatea de regla mişcările astfel încât să fie stimulată fiecare vertebra şi fiecare ligament.

De asemenea, o altă opţiune recomandată este un fotoliu care poate realiza masajul prin frământare, pentru ameliorarea durelior de spate şi revigorarea muşchilor încordaţi.

De regulă, roboţii conţin mai multe programe de masare la care puteţi apela. Spre exemplu, sunt produse care au funcţia de balansare, permiţând ajustarea mişcărilor înainte-înapoi şi în jurul coloanei pentru a induce o poziţie corectă spetelui şi pentru a stimula nervii simpatici, ajutând şi circulaţia sanguină.

Nu în ultimul rând, puteţi achiziţiona un fotoliu care să aiba încorporat un sistem cu role care să acţioneze cu o presiune potrivită asupra punctelor de acupunctura ale trupului, dând senzaţia de masaj specializat prin stimularea punctelor shiatsu, facilitând astfel circulaţia sanguină. Funcţia de vibrare, inclusă de obicei într-un astfel de aparat, are rolul de a elimina oboseala şi după câteva minute de masaj vă veţi simţi revigoraţii.

Cu siguranţă, doamnele şi-ar dori ca partenerul să fie permanent disponibil pentru un masaj la picioare. Un fotoliu pentru masaj vă poate pune la dispoziţie această facilitate, existând roboţi cu un sistem performant de distribuire a aerului asupra membrelor inferioare pe două părţi, efectuând un masaj asupra şoldurilor prin mişcări de framântare delicate-puternice, putând elimina rapid oboseala şi senzaţia de durere din picioare. Totodată, puteţi achiziţiona un produs pe care îl puteţi folosi în orice poziţie doriţi să staţi, având posibilitatea de a salva programul dorit în memoria dispozitivului.

Cum în domeniu progresul este destul de rapid, există funcţii de masaj chiar si 4D.Prin mişcarea verticală a braţului mecanic, dar şi prin nivelul deplasării, se sporeşte în mod semnificativ intimitatea masajului, iar mişcarea orizontală a braţului de masaj asigură un masaj eficient al umerilor.
În afară de faptul că poate reţine programele agreate, există posibilitatea de a vă seta timpul pe care doriţi să îl alocaţi sedinţei de masaj, la expirarea acestuia oprindu-se în mod automat. De asemenea, puteţi opta şi pentru varianta în care să îi puteţi seta program muzical, pentru şi mai multă relaxare.

Fotoliul pentru masaj poate fi aşezat în faţa biroului, în faţa televizorului sau chiar în dormitor. Puteţi astfel să beneficiaţi de o şedinţă de masaj în timp ce vizionaţi un film, emisiunea preferată sau când lucraţi la calculator.

Producătorul vă oferă reduceri de preţ în diferite perioade ale anului, dar şi posibilitatea de a achiziţiona în rate produsul pe care vi-l doriţi astfel încât să nu resimţiţi cheltuiala şi să beneficiaţi cât mai repede de efectele beneficie ale produsului.

SURSA: www.komoder.ro

În articolul

Avantajele unui fotoliu pentru masaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 decembrie 2022. Scorpionii se simt iubiți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mihaela Noroc a cutreierat lumea şi a devenit faimoasă cu "Atlasul Frumuseţii", dar îşi va îndeplini marele vis tot în România. Cel mai impresionat moment
HelloTaste.ro
Cele mai populare deserturi din România. Preparatele dulci pe care românii le adoră
Catine
Sfaturi pentru îngrijirea pielii iarna. Cum o poți proteja
useit.ro
O furtună solară s-ar putea izbi de Pământ pe 1 decembrie. Provine dintr-o gaură „canion” din atmosfera Soarelui
as.ro
Trecutul agitat al iubitei fiului celui mai bine plătit român. A fost acuzată de infidelitate şi că nu este o mamă bună de fostul soţ
Antenastars
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux
Spynews
Bancnota de 1000 de lei cu Mihai Eminescu, scoasă la licitație. Cu cât se vinde în prezent
x