Banii l-au scăpat de PUŞCĂRIE pe Chris Brown! Vezi cât a valorat libertatea sa!

Publicat pe 31.08.2016 la 19:38 Actualizat pe 31.08.2016 la 20:11

Chris Brown, violent şi imprevizibil.

Rapperul Chris Brown a fost eliberat de poliţia americană, contra unei cauţiuni de 250.000 de dolari, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost arestat şi acuzat că a ameninţat o femeie cu o armă de foc în reşedinţa sa din Los Angeles, informează contactmusic.com.

Starul american a fost reţinut şi transportat în arestul unei secţii de poliţie din centrul oraşului Los Angeles, după o percheziţie îndelungată efectuată de autorităţi marţi în reşedinţa lui din Tarzana, un cartier din San Fernando Valley, după ce modelul Baylee Curran l-a acuzat că a ameninţat-o cu un pistol.

Potrivit documentelor oficiale ale Poliţiei din Los Angeles, Chris Brown a fost eliberat, marţi, la ora locală 23.19. Cântăreţul va trebui să se prezinte la Clara Shortridge Foltz Criminal Justice Center, pe 20 septembrie, pentru o audiere.

După eliberarea artistului, avocatul său, Mark Geragos, a publicat pe Twitter următorul mesaj: ”Mulţumesc tuturor pentru sprijin şi urările de bine. Chris a ieşit din arest şi se simte bine. Acuzaţiile formulate împotriva lui sunt false şi acest lucru poate fi dovedit”.

Totul a început marţi dimineaţă, când Baylee Curran, o fostă câştigătoare a unui concurs de frumuseţe, a telefonat la Poliţie spunând că a fost ameninţată cu un pistol de Chris Brown, în timpul unei dispute verbale, în reşedinţa acestuia din Tarzana.

Într-o declaraţie pentru site-ul de ştiri american Extra, Baylee Curran a spus că rapperul a fost cuprins de un acces de furie după ce a observat că ea admira o bijuterie.

Modelul şi un prieten de-al ei au reuşit să scape nevătămaţi, însă poliţiştii care au sosit la faţa locului pentru a investiga cazul nu au primit permisiunea lui Brown de a intra în locuinţă pentru a căuta acea armă de foc, deoarece rapperul a solicitat ca ofiţerii de poliţie să îi prezinte un mandat de percheziţie valid.

Poliţiştii au depus formularele necesare obţinerii unui mandat, care le-a fost acordat după câteva ore, reuşind astfel să pătrundă în reşedinţa starului în jurul orei locale 13.00, după ce au ţinut sub supraveghere vila cântăreţului.

Cel puţin şase persoane din anturajul starului au părăsit proprietatea atunci când poliţiştii au intrat în clădire, iar avocatul starului, Mark Geragos, a sosit cu doar câteva momente înainte ca mandatul de percheziţie să îi fie prezentat artistului, precizează Los Angeles Times.

În cele din urmă, rapperul, în vârstă de 27 de ani, s-a predat fără să producă alte incidente şi a fost preluat în custodia Poliţiei din Los Angeles, fiind bănuit de comiterea unei agresiuni cu o armă de foc.

După arestarea rapperului, mulţi dintre prietenii acestuia, precum Bruno Mars şi Hulk Hogan, şi-au exprimat susţinerea faţă de artist, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter.

Chris Brown a avut de-a lungul anilor numeroase probleme cu justiţia. În 2009, artistul a fost condamnat la închisoare, după ce a agresat-o fizic pe Rihanna, iubita lui din acea perioadă.

În 2013, s-a bătut cu Drake şi Frank Ocean. În 2014, şi-a recunoscut vinovăţia în instanţă, după ce a lovit cu pumnul un bărbat din Washington. A fost condamnat la închisoare, muncă în folosul comunităţii şi cursuri de stăpânire a acceselor de furie. S-a internat şi într-o clinică de dezintoxicare. După ce a fost dat afară din acea clinică, în timp ce urma tratamentul, a petrecut trei săptămâni în închisoare.

În 2016, a fost acuzat de agresiune de o femeie din Las Vegas, însă cercetările au fost abandonate din lipsă de probe. În acest an, fostul lui manager l-a acuzat de asemenea de agresiune, dar justiţia americană nu s-a pronunţat deoacamdată în acel proces.

Singura consolare a rapperului este următoarea: perioada lui de libertate condiţionată, impusă după agresiunea comisă asupra cântăreţei Rihanna, s-a încheiat în martie 2015, ceea ce înseamnă că nu va fi trimis automat la închisoare în cazul comiterii unei noi agresiuni.

Chris Brown, născut pe 5 mai 1980, este un cântăreţ, dansator şi actor american. A devenit cunoscut în 2005 cu single-ul ”Run It!”, care i-a adus aproape instantaneu statutul de vedetă şi comparaţii elogioase cu o serie de artişti celebri, precum Michael Jackson şi Usher. A lansat şapte albume de studio şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv un premiu Grammy şi trei American Music Awards.

În articolul

Banii l-au scăpat de PUŞCĂRIE pe Chris Brown! Vezi cât a valorat libertatea sa!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x