Bon JOVI, succes FULMINANT: în fruntea topului Billboard 200 pentru a șasea oară

Publicat pe 15.11.2016 la 18:29 Actualizat pe 15.11.2016 la 18:45

Albumul ''This House Is Not For Sale'' al formației Bon Jovi s-a vândut în 129.000 de exemplare

Noul album al rockerilor de la Bon Jovi și cântăreața R&B Alicia Keys se aflau, luni, pe primele locuri în topul american Billboard 200 Albums, în timp ce coloana sonoră a filmului pentru copii ''Trolls'' a urcat pe a treia poziție, informează Reuters.

Albumul ''This House Is Not For Sale'' al formației Bon Jovi s-a vândut în 129.000 de exemplare în prima săptămână de la lansare, potrivit cifrelor date publicității de Nielsen SoundScan.

''Here'', cel mai recent produs discografic al lui Keys, a cărei carieră se bucură de o evoluție progresivă datorită aparițiilor în juriul show-ului de televiziune ''The Voice'', a ajuns pe locul secund al topului, cu vânzări de 50.000 de copii.

Topul Billboard 200 centralizează datele privind vânzările albumelor, vânzările melodiilor (10 melodii reprezintă echivalentul unui album) și activitatea muzicală pe platformele de streaming (1.500 de streamuri echivalează cu un album).

Coloana sonoră din filmul de animație ''Trolls'', pe care și-au adus contribuția vedete precum Justin Timberlake, Ariana Grande, Gwen Stefani și Anna Kendrick, a urcat pe locul 3 de pe poziția 39 ocupată săptămâna trecută, cu circa 46.000 de unități vândute, mai arată sursa citată.

Coloanele sonore din pelicula ''Suicide Squad'' și ''Star Wars: The Force Awakens'' au reușit și ele să ajungă în primele zece poziții din Billboard 200 din acest an.

În topul vânzărilor digitale, conduce ''Black Beatles'' al Rae Sremmurd, lansat în septembrie, care a urcat 16 locuri față de săptămâna trecută datorită succesului ''Mannequin Challenge'', noua provocare devenită virală pe rețelele de socializare în care muzica celor doi artiști se aude de multe ori pe fundal. Persoanele care iau parte la această provocare pozează în poziții ''înghețate în timp'', precum manechinele, iar în acest timp este filmat un clip video care este publicat pe rețelele de socializare. La ''Mannequin Challenge'' au luat parte numeroase vedete, de la Adele și Beyonce la candidata democrată la alegerile prezidențiale recente din Statele Unite, Hillary Clinton.

În articolul

Bon JOVI, succes FULMINANT: în fruntea topului Billboard 200 pentru a șasea oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x