Botezul Printului George: Noi detalii ies la iveala

Publicat pe 17.10.2013 la 14:02

Londra se pregateste de sarbatoare. Cu o saptamana inainte de botezul Printului George, Palatul Kensington a oferit presei noi informatii privind organizarea evenimentului.

Potrivit acestuia, fiul Printului William, in varsta de trei luni, va fi crestinat in cadrul unei ceremonii ce va dura 45 de minute, la Capela Regala a Palatului St. James, informeaza revista britanica “People”.

De asemenea, slujba va fi oficiata de Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, la care vor asista Printul Charles si sotia sa, Camilla, Printul Harry, dar si familia lui Kate.

Deocamdata, reprezentantii Palatului Kensington nu au dezvaluit cine vor fi nasii bebelusului, deoarece urmeaza sa ii anunta in ziua ceremoniei. Acestia au marturisit, in schimb, ca Printul George va imbraca o replica a tinutei din dantela si satin, pe care a purtat-o fiica cea mare a Reginei Victoria in 1841.

Alegerea Palatului St. James ar putea fi motivata prin faptul ca Printul William vrea sa-i aduca un omagiu mamei sale, Printesa Diana. Aici a fost depus trupul acesteia, in august 1997.

Nu este pentru prima data cand Kate si William cinstesc imaginea Printesei. Acesta a cerut-o de sotie pe Kate, oferindu-i inelul de logodna cu safir si diamante, ce i-a apartinut Dianei. In plus, cei doi s-au casatorit la Westminster Abbey, unde au avut loc funeraliile mamei printului.

De asemenea, la iesirea din spital, dupa ce a devenit mamica, Kate a purtat o rochie albastra cu buline albe, la fel ca cea pe care a imbracat-o Diana atunci cand a fost externata cu William.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Botezul Printului George: Noi detalii ies la iveala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x