Camel este la mare cautare

Publicat pe 03.12.2010 la 16:07

Camel este la mare cautare

Se poarta foarte mult camelul, si derivatele acestei nuante. Este o culoare foarte calda, care aduce multa prestanta si finete celor care o adopta.

Daca in sezonul trecut negrul inca domina toate podiumurile de moda, acum designerii ne „incalzesc” garderoba cu tonurile cafenii, specifice trendului camel. Este o culoare usor de asortat si purtabila in orice context. Cel mai bine se accesorizeaza cu imprimeuri exotice, cum ar fi leopard print.

Pentru vremea rece de afara, alege o haina groasa sau un palton in aceasta culoare. Merge bine cu o pereche de cizme in ton, maro roscat sau negre.

Pentru interior, alege o rochie tricotata, combinata cu o vesta de blanita. Este un stil practic, dar si foarte elegant. Daca vrei sa te faci remarcata la un eveniment, unde tinuta eleganta este importanta, dar totusi nu trebuie sa fie de gala, noi iti recomandam o rochie camel simpla, o esarfa leopard print, si o palarie in ton cu rochia. Este o tinuta inspirata din anii 70, care iti va aduce un charm personal.

Pentru birou, o maleta camel cu fir lucios si o pereche de pantaloni negri este o tinuta ideala acum in preajma Sarbatorilor. Este poate cel mai bun moment al anului, cand un mic strop de lurex sau de gliter insufleteste placut tinuta si nu are nimic frivol.

Rochia leopard print este provocatoare si minunata pentru intalnirile in oras. O jacheta cafenie va cuminti atat cat trebuie acest imprimeu extrem de seducator.

Avantajele acestor culori foarte clasice si totusi extrem de moderne sunt ca au trecere atat la fetele tinere, cat si la doamne, spre deosebire de culorile neon care avantajeaza doar tinerele.

Ca bijuterii, recomandam pentru zi colierele simple, negre sau maro, iar seara merg foarte bine perlele. Bratarile metalice sau cele late, din lemn sau material plastic sunt, de asemenea, potrivite.

Citeste Revista Felicia

În articolul

Camel este la mare cautare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x