Când este mai bine să comanzi de mâncare?

Publicat pe 30.10.2021 la 06:52 Actualizat pe 30.10.2021 la 06:56

De multe ori, din cauza rutinei zilnice, te vezi ajunsă acasă și foame devine inamicul tău numărul 1. Ce faci dacă nu te mai simți în stare să prepari ceva rapid care să-ți potolească simțurile? Soluția este la îndemână și vine de la eatZZ.ro. Comandă mâncare și între timp te poți ocupa de treburile gospodărești sau poți sta pe canapea, în fața televizorului ca să te relaxezi după o zi plină.

Datorită ofertelor online de mâncare, acum poți să comanzi oricând dorești

Shutterstock

Datorită ofertelor online de mâncare, acum poți să comanzi oricând dorești și să te bucuri de o masă delicioasă chiar dacă ești deja în pijamale, la final de zi.

Tranziția rapidă de la bucătărie la comanda online de alimente este în tendință ascendentă din cauza consumatorilor înfometați care nu au timp să mai prepare mâncare acasă și care au nevoie de o soluție rapidă pentru orice. S-au dus zilele în care trebuia să urmezi rețeta bunicii tale și să te chinui câteva ore în bucătărie pentru a pregăti rețeta perfectă. Astăzi, ai nevoie doar de telefonul tău pentru a comanda mâncarea favorită.

Principalele motive pentru care oamenii preferă să comande mâncare online

1. Oferta diversificată. Când deschizi o aplicație de livrare a alimentelor, vei fi surprinsă să găsești o gamă largă de opțiuni alimentare care nu pot fi regăsite în meniul unui singur restaurant. Fie că este vorba de pizza, ciorbe supe sau simple chifle, aplicațiile de comandă pentru mâncare le au pe toate. Astfel de alegeri sunt utile la întâlnirile de familie.

2. Simplitate și comoditate. Oamenii preferă să comande mâncare online decât să-și părăsească casele pentru a vizita un local. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi prin aplicație pentru a găsi preparatul preferat și să atingi cu degetul pentru a plasa comanda.

3. Primești informații în timp real. În timp ce comanzi mâncare online, vei avea acces la un meniu în timp real care te va informa dacă un fel de mâncare nu este disponibil sau dacă restaurantul se va închide în curând. Astfel de actualizări în timp real vor ajuta la alegerea aceluiași fel de mâncare dintr-un alt restaurant într-un interval de preț similar pentru a evita dezamăgirile. În plus, aplicațiile pentru mâncare îți permit să salvezi mai multe adrese, istoricul comenzilor, mâncarea și restaurantele preferate pentru plasarea rapidă a comenzilor în viitor.

4. Un nivel mai mare de satisfacție. Platformele online de livrare a alimentelor se asigură că există suficient spațiu pentru interacțiunea umană între clienții și personalul lor, pentru a asigura o satisfacție optimă a clienților. De îndată ce o comandă este plasată, vei primi un mesaj cu numărul de contact al persoanei de livrare împreună cu detaliile locației sale. Dacă este necesar, poți contacta persoana de livrare prin telefon pentru a primi mâncarea fără probleme.

5. Discount și oferte. Reducerile și cupoanele oferite de aplicațiile de mâncare sunt un alt motiv pentru care oamenii preferă să comande în loc să ia masa în oraș. Astfel de discounturi te pot ajuta să economisești mai mult.

6. Experiență culinară personalizată. Când ieși la restaurant, s-ar putea să fie nevoie să-i amintești chelnerului de mai multe ori despre preferințele tale culinare. Atunci când comanzi online, nu există astfel de bătăi de cap. Aplicațiile de comandat mâncare afișează cu ușurință sugestii de mâncare și restaurante bazate pe cerințele alimentare și preferințele selectate anterior.

Vrei să comanzi ceva de mâncare? Nicio grijă. eatZZ.ro este singura aplicație care îi îndeamnă pe toți utilizatorii, inclusiv pe chefi, ospătari, livratori și patroni de restaurante, să recomande alte restaurante și preparate favorite, într-un efort comun de a schimba trendul industriei în mai bine.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară. Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

În articolul

Când este mai bine să comanzi de mâncare?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x