Când realitatea bate ficţiunea! Fă cunoştinţă cu Andrei Chukatilo, cel mai temut canibal sovietic! Din cauza lui, au curs râuri de cerneală şi…de sânge…

Publicat pe 23.07.2016 la 12:31 Actualizat pe 23.07.2016 la 12:40

Măcelarul din Rostov, Andrei Chukatilo, a asasinat, mutilat şi agresat sexual, mai mult de 50 de persoane, între anii 1978 şi 1990.

Măcelarul din Rostov, Andrei Chukatilo, a asasinat, mutilat şi agresat sexual, mai mult de 50 de persoane, între anii 1978 şi 1990. Este cel mai titrat criminal în serie sovietic. Povestea lui a i-a inspirat pe regizori care i-au transpus faptele odiase în filme biogarfice şi nu numai.

Picături de sânge proaspăt căzute pe omătul alb din faţa casei lui Andrei ar fi trebuit să fie primele indicii către asasinarea Yelenei Zakonova, în vârstă de nouă ani.

În shimb, până ce poliţia avea să dea buzna în casa lui, în 1990, avea să mai lovesacă de încă 50 de ori.

Chikatilo a strangulat victima şi s-a descotorist de trup. Mintea sa bolnavă avea să batjocorească mai multe persoane, pentru a obţine placere.
Bizar este că, în afara casei sale, acesta era văzut ca un om decent şi era vorbit numai de bine. Un bărbat căsătorit din dragoste, tată, bunic şi profesor. Cum a fost posibil să dea dăvadă de atâta cruzime?

Acesta obişnuia să –şi lege victimele, să le înjunghie în inimă şi între ochi. Apoi prefera să le mestece anumite părţi ale corpului…Un ofiţer sub acoperire l-a descoperit, urmărindu-l în pădure, în noiembrie 1990. Ultima sa victimă, o tânără de 22 de ani, îl muşcase de deget şi îi lăsase un semn. Acea probă, împreună cu cele de sânge şi lichid seminal au condus către aflarea adevărului.

La tribunalul din Rostov, a fost condamnat pentru 52 din 53 de crime şi executat în 1994….

În articolul

Când realitatea bate ficţiunea! Fă cunoştinţă cu Andrei Chukatilo, cel mai temut canibal sovietic! Din cauza lui, au curs râuri de cerneală şi…de sânge…

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x