Cântăreaţa Alicia Keys dezvălui SECRETELE tenului ei! "Am eliminat...."

Publicat pe 11.11.2016 la 20:11 Actualizat pe 11.11.2016 la 20:17

"Oricine refuză să se declare feminist este nebun"

Cântăreaţa americană Alicia Keys a spus într-un interviu că oricine refuză să se declare feminist este nebun, conceptul fiind despre apărarea drepturilor femeilor şi a egalităţii în domeniile politic, social şi economic, informează bbc.co.uk.

Alicia Keys a făcut afirmaţia în cadrul unui interviu acordat revistei britanice Elle, după ce, în cursul acestui an, a lansat mişcarea ”#NoMakeUp” (”Fără machiaj”).

Artista a explicat într-un alt interviu, pentru BBC 1Xtra, că este timpul ca femeile să renunţe la a încerca să mulţumească alţi oameni şi să îşi concentreze atenţia asupra propriilor persoane.

”M-am concentrat pe evoluţia mea în loc să ajung la perfecţiunea imaginată de alţii. Mă simt puternică şi în cea mai bună formă de până acum!”, a scris Alicia Keys pe Twitter.

Cântăreaţa a explicat că nu se mai simte legată de aşteptările altor persoane referitoare la aspectul ei fizic şi că nu face eforturi extraordinare pentru imaginea ei.

”Mi-a luat mult timp să îmi îmbunătăţesc aspectul pielii. La prima sarcină, cu fiul mei Egypt, în urmă cu şase ani, am început să elimin lactatele din dietă şi să beau mult mai multă apă, ceea ce a făcut o diferenţă majoră pentru pielea mea. Mulţi consideră că acesta este un efort etraordinar. Mă amuză această idee. Obişnuiam să mă simt obligată să am un aspect fizic potrivit aşteptărilor din industria muzicală, dar am renunţat”, a spus artista.

Alicia Keys are doi copii cu soţul ei, Swizz Beatz, producătorul muzical fiind tatăl a încă trei copii dintr-o altă relaţie.

”Am o viziune foarte mixtă şi intersantă despre felul în care arată viaţa de familie. Nu există o singură variantă, nu există un model perfect. Cel mai mare fiu al nostru are 16 ani şi este foarte interesant să fac parte din viaţa lui ca un adult, fără să fiu mama lui. El mă pregăteşte pentru ceea ce mă aşteaptă cu copiii mei”, a spus cântăreaţa.

Alicia Keys, născută pe 25 ianuarie 1981, în cartierul Harlem din New York, este cântăreaţă, textieră, compozitoare şi actriţă americană. A început să studieze muzica clasică la vârsta de şapte ani şi a absolit, la doar 16 ani, ca şefă de promoţie, cursurile prestigioasei şcoli Performing Art School din Manhattan. A început să studieze la Universitatea Columbia din New York, dar a renunţat la facultate, pentru a-şi construi o carieră în muzică.

În 2001, a lansat primul ei album, ”Songs in A Minor”, care a fost un uriaş succes mondial. Discul, ce a inclus piesa ”Fallin'”, a înregistrat vânzări de peste 12 milioane de copii pe plan mondial şi i-a adus artistei americane cu cinci premii Grammy. De atunci, Alicia Keys a lansat alte albume care au impresionat publicul şi criticii de specialitate - ”The Diary of Alicia Keys” (2003), ”As I Am” (2007), ”The Element of Freedom” (2009) şi ”Girl on Fire” (2012). Următorul album de studio al cântăreţei americane se intitulează ”Here” şi va fi lansat pe 4 noiembrie.

De-a lungul anilor, albumele cântăreţei Alicia Keys s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost recompensate cu 15 premii Grammy.

În articolul

Cântăreaţa Alicia Keys dezvălui SECRETELE tenului ei! "Am eliminat...."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x