Este în culmea fericirii! Cântăreaţa Cheryl a devenit mamă

Publicat pe 27.03.2017 la 12:05 Actualizat pe 27.03.2017 la 20:41

Artista a nascut un baietel.

hepta.ro

Cântăreaţa Cheryl, care a făcut parte din grupul Girls Aloud şi din juriul versiunii britanice a emisiunii ”X Factor”, a anunţat sâmbătă că a devenit pentru prima dată mamă, după ce a născut săptămâna trecută un băiat.

Artista britanică, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit pe reţelele de socializare că fiul ei s-a născut miercuri şi a avut la naştere greutatea de 3,4 kilograme.

Pe contul lui de Instagram, cântăreţul Liam Payne (One Direction), care este cu 10 ani mai tânăr decât iubita lui, a spus că este extrem de fericit pentru venirea pe lume a fiului său.

Cheryl şi Liam Payne au o relaţie, care a început în decembrie 2015.

Cântăreaţa Cheryl Fernandez-Versini a devenit celebră după ce a fost inclusă în componenţa grupului pop Girls Aloud, alături de care a lansat numeroase albume şi single-uri de succes. După destrămarea grupului, în 2013, artista s-a lansat într-o carieră solo şi a lansat câteva piese care au ajuns în fruntea topului britanic.

Artista a fost căsătorită cu fotbalistul englez Ashley Cole în perioada 2006 - 2010. S-a căsătorit cu magnatul francez Jean-Bernard Versini în 2014, dar a depus actele de divorţ în decebrie 2015. Divorţul lor a fost pronunţat în octombrie 2016.

Liam Payne este membru - alături de Niall Horan, Louis Tomlinson şi Harry Styles - al grupului pop One Direction, din care a făcut parte până în 2015 şi Zayn Malik. Grupul One Direction, aflat în prezent într-o pauză de activitate, a avut mare succes în rândul tinerilor şi adolescenţilor britanici şi americani, iar albumele sale au înregistrat vânzări spectaculoase.

În articolul

Este în culmea fericirii! Cântăreaţa Cheryl a devenit mamă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un pelerin străin a mers pe jos peste 1.000 de km pentru a veni la procesiunea de Rusalii de la Şumuleu Ciuc: "Am făcut 40 de zile"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x