Ce bijuterii oferi în funcție de mesajele pe care acestea le transmit?

Publicat pe 13.08.2019 la 17:18 Actualizat pe 13.08.2019 la 17:28

Când dăruiești femeii din viața ta o bijuterie, îi oferi și un mesaj simbolic, pe care îți dorești să-l poarte cu ea oriunde se duce. Cu alte cuvinte, bijuteriile nu sunt doar pentru trup, ci mai ales pentru suflet.

Când dăruiești femeii din viața ta o bijuterie, îi oferi și un mesaj simbolic, pe care îți dorești să-l poarte cu ea oriunde se duce. Cu alte cuvinte, bijuteriile nu sunt doar pentru trup, ci mai ales pentru suflet.

De aceea, ori de câte ori alegi să-i dăruiești o bijuterie, gândește-te ce mesaj ți-ar plăcea să îi transmiți, de fapt, celei care o va primi și cum ți-ai dori să o faci să se simtă de fiecare dată când o va privi. Gândește-te la faptul că o femeie va fi întotdeauna atentă la detalii și va aprecia dacă va simți că și tu ai fost, la rândul tău, atent la detaliile pe care ea le-a scăpat, pur întâmplător, într-o conversație: ca atunci când ți-a mărturisit că e fascinată de simbolul infinitului, sau ca atunci când a spus că îi plac cel mai mult cerceii din argint. Astfel de detalii vor face întotdeauna diferența.

Inelul, cea mai intimă bijuterie

Inelul va rămâne întotdeauna cea mai de suflet și intimă bijuterie pe care o poți oferi femeii din viața ta, pentru că, inevitabil, duce cu gândul la simbolul unirii îndrăgostiților. În timp ce o brățară poate fi dăruită și unei rude sau unei prietene, inelul este, mai degrabă, destinat doar celei iubite, de aceea este foarte important ca acesta să-i transmită un mesaj pe care ea să nu îl uite niciodată.

Există o mulțime de inele din argint pe Metaphora.ro, fiecare cu propria valoare simbolică, însă cele mai profunde mărturisiri ale iubirii tale față de ea le poți face alegând inelul din argint simplu, tip verighetă, care îndeplinește, totodată, și funcția unui inel antistres. Cu alte cuvinte, ții atât la sufletul ei, cât și la mintea ei, dacă e să îl privim dintr-o perspectivă mai glumeață.



Pandantivul, o oglindă a personalității

Când îți dorești să-i oferi iubitei tale un pandantiv pe care să îl poarte la lanț oriunde se duce, îți recomandăm să fii atent, în primul rând, la felul ei de a fi, pentru că pandantivul poate fi privit și ca o oglindă a personalității. Cu alte cuvinte, dacă ea este mai degrabă timidă, discretă și delicată, îți recomandăm să optezi pentru un model fin, minimalist, cât mai simplu. De asemenea, îți sugerăm să ții cont și de vârstă și de stilul ei vestimentar, întrucât fiecare pandantiv se adresează unei anumite vârste și unui anumit fel de a fi. Printr-un pandantiv ales cu grijă, transmite-i iubitei tale mesajul pe care știi că i-ar plăcea să-l primească!

Cerceii, o dovadă a atenției la detalii

În alegerea unei perechi de cercei, atenția la detalii se dovedește a fi esențială, pentru că este necesar să ții cont de stilul vestimentar, de culorile din garderobă, de gusturile și, în general, de felul ei de a fi.

Cu siguranță va fi surprinsă dacă vei alege o pereche de cercei de culoarea ei preferată sau în forma unui simbol care știi că-i place (inimă, infinit, fluture). În cazul în care nu cunoști aceste amănunte, bazează-te pe intuiție și, bineînțeles, pe atenția la detalii: doar cunoscând-o foarte bine, ți-ai putea da seama cam ce și-ar dori să poarte.

Înainte de a alege o bijuterie pentru iubita ta, gândește-te că alegi, înainte de toate, un mesaj pentru sufletul ei.

Foto: Metaphora/Facebook

În articolul

Ce bijuterii oferi în funcție de mesajele pe care acestea le transmit?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x