Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de culoarea OCHILOR. Indiciu: posesorii acestei ”culori” sunt percepuți drept cei mai DEZECHILIBRAȚI

Publicat pe 10.05.2016 la 14:51 Actualizat pe 10.05.2016 la 16:53

Culoarea ochilor dezvăluie multe despre personalitatea noastră, dar ne poate indica și ceea ce ce cred ceilalți despre persoana noastră.

hepta.ro

Culoarea ochilor dezvăluie multe despre personalitatea noastră, dar ne poate indica și ceea ce ce cred ceilalți despre persoana noastră.

Ochii verzi

Aceștia sunt cei mai puțin comuni, doar doi la sută din populație se bucură de o astfel de culoare a ochilor. Aceste persoane sunt considerate cele mai sexi și misterioase. De asemenea, acestea sunt originale, creative, dar și imprevizibile și impulsive. Oricât de mult ai încerca să îi subjugi sau să pui presiune asupra lor, pentru ei nu așa funcționează lucrurile. În ceea ce privește caracterul, sunt mereu, ba euforici, ba prost dispuși. Niciodată nu-i nimerești! Cel mai mult urăsc rutina și vor să experimenteze mereu senzații tari.

Ochii căprui

Ochii căprui stârnesc cel mai mult încrederea celor din jur. Nu dezamăgesc și sunt mereu prompți. Posesorii acestor ochi sunt intuitivi și, chiar dacă în tot ceea ce întreprind se bazează pe logică, câteodată se mai lasă duși de val. De asemenea, sunt creativi, visători și le place să fie mereu în central atenției.
Pe de altă parte însă, studiile științifice arată că aceste persoane au probleme în a se odihni pe timpul nopții și de a intra în faza de vis profund.

Ochii albaștri

Contrar aparențelor, persoanele cu ochi albaștri sunt considerate de către ceilalți a fi mult prea timide, dezechilbrate la interior, slabe,din punct de vedere psiho-emoțional. Dar, de fapt, aceasta este doar o interpretare greșită a ceea ce ei transmit prin privire.
Cei cu ochi albaștri sunt puternici, au multă voință, competitivi, dar și egoiști. Sunt capabili să gestioneze situațiile de stres, deși privindu-i, ai spune că nu sunt în stare de mari reușite.

În articolul

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de culoarea OCHILOR. Indiciu: posesorii acestei ”culori” sunt percepuți drept cei mai DEZECHILIBRAȚI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x