Ce haine feminine apreciază cel mai mult bărbații și ce ar face dispărut din garderoba noastră

Publicat pe 19.05.2016 la 23:59 Actualizat pe 20.05.2016 la 03:08

Femeile și bărbații sunt ființe foarte diferite, iar acest lucru este valabil și când vine vorba despre vestimentație. Deși noi, femeile, avem în dulap zeci de ținute, ei nu le apreciază chiar pe toate și nici nu prea le pasă de trenduri și de modă.

Femeile și bărbații sunt ființe foarte diferite, iar acest lucru este valabil și când vine vorba despre vestimentație. Deși noi, femeile, avem în dulap zeci de ținute, ei nu le apreciază chiar pe toate și nici nu prea le pasă de trenduri și de modă.

Iată în ce ar vrea bărbații să ne vadă îmbrăcate mereu:

1.Fuste creion și cloș

Fustele creion sunt printre preferatele bărbaților deoarece dau un contur superb trupului unei femei. Combinate cu o pereche de stiletto și o cămașă, ele formează un look fermecător și care nu trece neobservat de un bărbat. Și jucăușele fuste cloș se numără printre preferatele lor și nu putem să nu recunoaștem că și nouă ne plac mult, deoarece sunt comode și ne dau libertate de mișcare. Alege una dintre aceste fuste - creion, cloș, lungi, scurte sau midi - data viitoare când vrei să-l impresionezi și suntem sigure ca vei avea o ținută de efect.

2.Rochițe feminine

Moda de pe podiumuri merge către o masculinizare a hainelor pentru femei și o efeminare a celor pentru băbați. În viața reală însă bărbații preferă rochițele feminine, care urmăresc linia corpului și care pun în evidență atuurile unei femei. O rochiță vaporoasă, comodă și perfectă pentru vară este alegerea spre care ar tinde cei mai mulți bărbați dacă ar putea să ne sugereze ei ce haine să purtăm. De altfel, alegând o rochiță cu o croială feminină, cambrată, nu poți da greș la niciun eveniment la care iei parte.

3.Jeanși conici

Jeanșii conici sunt extrem de populari în ultimii ani numărându-se și printre preferații bărbaților. Orice culoare te atrage, ei sunt o opțiune mereu la îndemână pentru ocazii multiple, fiind unele dintre cele mai versatile piese vestimentare pe care le deține o femeie în garderoba sa.

Ei pot fi combinați cu succes atât cu cămăși cambrate și elegante, cât și cu tricouri casual, așa încât nu ar trebui să lipsească din dulapul tău.

Trebuie să menționăm și faptul că o pereche de jeanși conici, negri, ne poate scoate din impas oricând rămânem în pană de idei cu privire la ținuta pe care să o purtăm.

4.Pantaloni scurți

Bărbații adoră pantalonii scurți, deoarece lasă la vedere picioarele femeilor, iar ele atrag adesea privirile reprezentanților sexului puternic.

Atenție, însă, trebuie să ținem cont de vechea zicală care ne spune că ”ce e prea mult, strică”, sau, cum ar spune americanii ”less is more”. Cu alte cuvinte, nu ar trebui să lăsăm prea mult la vedere pentru a nu transmite un mesaj greșit. Alege o pereche de pantaloni scurți decenți, care să-ți pună trupul în valoare și să mai lase loc și de puțin mister.

5.Pantofi cu toc

Pantofii cu toc sunt preferații bărbaților când vine vorba despre încălțămintea femeilor. Întregul trup capătă o alură elegantă și orice ținută am purta devine instantaneu una chic, dacă o accesorizăm cu o pereche de pantofi cu toc. Bineînețeles, tot efectul se duce pe apa sâmbetei dacă nu știm să pășim corect pe tocuri și dacă pantofii ne dau dureri foarte mari. Optează pentru un toc de maximum 10 centimetri pe care să mergi lejer, fără să te chinui, și nu purta tocuri în contextul nepotrivit. La un picnic, la piață sau la o plimbare în parc, ar trebui să optezi pentru balerini sau teniși, mult mai potriviți pentru asemenea ieșiri.

De cealaltă parte, iubiții și soții noștri ar face dispărute din garderoba noastră jeanșii cu talie înaltă, fustele foarte scurte si deux-piece-urile cu pantaloni.

Știai că acestea sunt preferatele bărbaților? Tu obișnuiești să le porți?

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

Ce haine feminine apreciază cel mai mult bărbații și ce ar face dispărut din garderoba noastră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x