Ce MESAJE ne trimit ÎNGERII în această LUNĂ! De ce este VITAL să le punem în aplicare

Publicat pe 05.10.2016 la 19:21 Actualizat pe 05.10.2016 la 19:29

O luna in care ingerii vegheaza atent!...


Această luna ne aduce lucruri concrete, materiale, începem să culegem roadele, începem să înțelegem lucrurile, și avem revelații de genul …”uite! chiar nu mai gândesc așa; chiar nu mă mai afectează astfel de lucruri/atitudini?, da, uite că mă întâlnesc cu alt tip de oameni; da, uite că pot să primesc bani și altfel; da, uite că dacă mă gândesc la cineva, mă sună în momentul respectiv” etc.

Avem mai multă sensibilitate, mai multă blândețe, mai multă generozitate, ne facem timp pentru cei din jur, știm să îi apreciem și, foarte important, în octombrie provocările să le luăm într-o manieră foarte blândă și să zicem “ok, mi-a mai venit una, hai să vedem ce-i și cu asta, interesant”. Nu o să zicem: „Iar?! credeam că am terminat cu asta.” O să spunem: „interesant, a mai rămas ceva ce e necesar să rezolv acum. Mulțumesc pentru oportunitate.” Îngerii iubirii sunt cu noi și ne ajută să atragem în viață noastră și să facem doar lucrurile care le facem cu iubire și să avem oameni în jurul nostru oameni pe care îi iubim și cu care ne simțim bine.

Nu întâmplător avem luna nouă pe 1 octombrie pentru că îngerii ne spun că ne pregătim pentru noi începuturi. E o perioadă fertilă pentru proiecte noi, idei noi și a da naștere la visele noastre. Putem să ne simțim „insarcinati” de Univers și să avem toate simptomele asociate cu această stare. Octombrie este și o luna propice pentru contemplație, pentru visare, pentru a ne gândi la ce ne dorim cu adevărat. Îngerii ne spun să nu uităm să cerem ajutorul pentru a-l primi. Sunt alături de noi la fiecare pas.
Așadar orice stări mai avem, orice „greturi” sunt de bun augur pentru că urmează să naștem o minune. Merită orice efort pentru că a da viață este cel mai minunat dar pe care ni l-a făcut Dumnezeu.

În prima parte a lunii

Până pe 14 octombrie 2016 putem să simțim magia în aer, uneori o euforie inexplicabilă, o stare care ne da aripi și ne face să trecem mult mai ușor peste tot ceea ce vine peste noi. Avem o putere de detașare mai mare, de înțelegere și transcendere cum nu am mai avut-o demult. Știm că totul este plănuit de undeva și mergem acolo unde ne duce curgerea. Da… când avem împotriviri ne putem resimți așadar „regula” este să lăsăm totul să curgă, să se așeze așa cum este mai bine. În această perioadă se pune accentul pe 2 chestiuni importante: grijă pe care e important să ne-o acordăm și misiunea personală.

Așadar este important să ne umplem rezervoarele, să vedem ce ne face plăcere, să facem lucruri pe care le-am amânat. De exemplu dacă ți-ai dorit să faci ore de călărie.. fă asta.. nu mai aștepta. Dacă ți-ai dorit să faci un city break cumpără acum bilețele, nu mai amâna. În luna asta să ne hrănim sufletele și să ne umplem rezervoarele pentru că așa vom reuși apoi să facem și mai multe pentru misiunea personală. Vom deveni fiecare mesageri/îngerii unii pentru alții. Așadar să cerem călăuzire pentru a știi clar ce avem de făcut, unde anume este important să fim și să ne lăsăm călăuziți că să aducem mai multă iubire și lumina în lume.
Să fim un exemplu pentru ceilalti… din nou se repetă mesajul.. dacă vrei că ceilalți să fie într-un anumit fel întâi NOI trebuie să fim așa. Dacă noi vrem mai multă afecțiune să oferim mai multă afecțiune etc.

citeşte mai departe AICI!

În articolul

Ce MESAJE ne trimit ÎNGERII în această LUNĂ! De ce este VITAL să le punem în aplicare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x