Ce nu ar trebui să lipsească în 2018 de pe lista de aspirații a unei femei happy

Publicat pe 22.12.2017 la 15:02 Actualizat pe 22.12.2017 la 15:06

Ce lucruri ai pus pe lista ta de aspirații pentru 2018?

Hai sa fim sincere! Cu toate așteptăm petrecerea de Revelion, șampania și ploaia de confeti de la miezul nopții. Însă ce urmează a doua zi?

Mahmureală, dureri de cap, sclipici prin păr și gânduri despre ce va aduce noul an în care am intrat. Îți sună cunoscut? Cam asta se întâmplă în noua zi din an, mai ales pe fond de oboseală.

Nu e timpul pentru regrete însă. E timpul să-ți dai reset, e timpul pentru planuri noi și pentru întocmit liste de aspirații și dorințe rămase neîmplinite. Cu toate le avem și e momentul să nu mai amânăm împlinirea lor. Depinde numai de noi să le transformăm în realitate.

Prima regula este sa fii proactivă și să pui pe lista doar lucruri realizabile, care să nu genereze frustrări, pentru că nu pot fi bifate ca realizări.

Iată ce nu ar trebui să lipsească de pe lista de aspirații a unei femei happy:

1. Nu-ți mai cere scuze pentru lucruri de care nu ești vinovată

Cu toții facem greșeli și, bineînțeles, trebuie să ni le asumăm. Există însă persoane care își cer scuze și în situații în care nu ar trebui să facă acest lucru. Cineva te lovește în metrou din neatenție? Nu-ți mai cere tu scuze. Ai nevoie de îndrumarea șefului tău pentru un task mai dificil? Nu începe prin a-i cere scuze pentru deranj. Este treaba lui să te ghideze. Trebuie să elimini acest obicei din viața ta, pentru că, fără ca măcar să îți dai seama, te afectează negativ. Vei începe să crezi că ești cu adevărat în culpă în situații care nu au fost generate de tine. Iar asta îți va influența toate deciziile și te va împiedica să evoluezi și în carieră, și pe plan personal.

2. Adoptă un stil de viață moderat sau măcar un obicei nou

Moderația ar trebui să ne caracterizeze stilul de viață. Ai săptămâni în care mergi în fiecare seara la sală și mănânci sănătos, urmate de perioade în care nu poți să stai departe de fast food? Acest obicei trebuie schimbat. Nu numai că te poate îmbolnăvi, dar nu va da nici rezultatele la care visezi - un abdomen perfect, ten luminos sau un maximum de energie. Sau, dacă ești fumătoare, de exemplu, te-ai săturat de momentele în care ajungi acasă cu hainele îmbibate de fum sau de cele în care tremuri de frig pe balcon, pentru că nu vrei să umpli casa de miros? Există un dispozitiv inovator care te ajută să schimbi cu succes ritualul fumatului. IQOS are în spate o tehnologie de ultimă generație, care te lasă să te bucuri de gustul adevărat de tutun, însă fără fum, fără scrum, fără ardere și cu mult mai puțin miros.

3. Fă-ți un buget lunar și nu-l mai depăși

Visezi la un abonament full time la o sală de fitness sau la o vacanță exotică? Nu vei reuși să bifezi aceste lucruri nici în noul an, dacă vei continua să arunci cu banii în toate direcțiile. Ce poți face în acest sens? Este simplu. Fă-ți un buget lunar de cheltuieli și nu-l mai depăși. Începe luna prin a plăti toate facturile, apoi împarte restul de cheltuieli. O parte trebuie sa meargă neapărat într-un cont de economii, de care să te folosești în momente de criză. Online sunt disponibile o mulțime de aplicații destinate calculării bugetului, precum Budget Tracker, pe care le poți descărca inclusiv pe mobil și care te ajută să monitorizezi toate cheltuielile pe care le faci, astfel încât să nu mai rămâi pe dinafară cu trei zile înainte de salariu.

Ce lucruri ai pus pe lista ta de aspirații pentru 2018?

Sursa foto: Shutterstock.com

În articolul

Ce nu ar trebui să lipsească în 2018 de pe lista de aspirații a unei femei happy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x