Ce spune despre tine felul in care tii poseta

Publicat pe 21.01.2013 la 16:56 Actualizat pe 21.01.2013 la 18:05

O tii pe umar, in mana, pe brat - poseta iti este indispensabila. Inconstient, o porti intr-un fel care spune mai multe despre tine decat ai crede.

Daca tii poseta pe brat, ca vedetele: "Porti geanta ca si cum ar fi un premiu sau o medalie. Iti da un sentiment de superioritate", spune Patti Woods, expert in limbajul corpului pentru refinery29.com

Porti cu tine o poseta de zi, geanta de laptop si inca o traista? "Dai celorlati impresia ca viata ta e un haos. Esti obosita, pe fuga si pari sa fii intotdeauna cu capul in nori", spune expertul.

Daca porti o geanta de postas, in diagonala... esti genul de persoana care se ocupa de mai multe proiecte in acelasi timp. Vrei sa ai mainile libere ca sa dai mesaje, sa citesti si sa te si tii de bara in mijloacele de transport.

Iti tii poseta plic in maini in poala sau in fata? Daca esti la o intalnire, asta inseamna ca esti timida si vezi poseta ca pe un scut de protectie : "E ca si cum ti-ai proteja bunurile. Te simti ciudat, nu stii ce viitor ai cu el", spune Woods.

Porti geanta cu maner lung pe umar si nu pe diagonala? Asta inseamna ca nu ai idee ce sa faci cu tine si "nu detii controlul asupra vietii tale".

Daca porti poseta plic la subrat... te-ai gandit ca poate nu iti place? Poate are o forma ciudata si nu stii cum sa o tii in mana. Cert este ca e cea mai inconfortabila pozitie.

foto: shine.yahoo.com

În articolul

Ce spune despre tine felul in care tii poseta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x