Ce spune despre tine luna în care te-ai născut – Cine-i născut în Ianuarie...

Publicat pe 04.01.2018 la 09:34 Actualizat pe 04.01.2018 la 10:20

Următorul test îți propune o caracterizare a ta prin infleunța pe care speciliștii o atribuie datei la care te-ai născut!

1. Ianuarie

Destul de chipeș. Iubești sa te îmbraci elegant. Te plictisești ușor. Agitat. Rareori arăți emoții. Durează mult să îți revii atunci când ești rănit. Sensibil. Cu picioarele pe pământ. Încăpățânat.

2. Februarie

Gânduri abstracte. Iubești realitatea și abstractul. Inteligent și isteț. Personalitate schimbătoare. Atractiv. Cel mai senzual dintre toți. Temperamental. Liniștit, timid și umil. Sincer și loial. Destinat să își atingi obiectivele. Iubești libertatea. Rebel când ești restricționat. Iubești agresivitatea.

3. Martie

Ai o personalitate atractivă pe care mulți o îndrăgesc. Uimitor de afectiv, dar și adesea timid și rezervat la început. Secretos. Ești instinctiv cinstit și iubești să îi alinți pe cei pe care îi iubești cu adevărat.

4. Aprilie

Sofisticat și perfect pentru a face compromisuri. Amuzant și plin de umor. Încăpățânat. Foarte vorbăreț. Calm și controlat. Drăguț și simpatic. Preocupat și detaliat. Loial. Lucrezi mai bine singur. Foarte îndrăzneț. Sensibil. Atitudine pozitivă. Gândire generoasă. Memorie bună.

5. Mai

Ai o voință puternică și ești motivat. Gânduri tăioase. Ușor de enervat. Îi atragi pe alții și iubești atenția. Sentimente profunde. Frumos atât fizic, cât și mental. Postură fermă. Nu ai nevoie de motivație. Ușor de mulțumit. Foarte bine organizat.

6. Iunie

Beneficiezi de o personalitate plăcută și ești o persoană apreciată de cei din jur. Îți place să îți faci prieteni noi și să ieși. Ești o persoană de înaltă calitate cu care se poate flirta și mai mult decât sigur ai un partener foarte atrăgător. O persoană foarte frumoasă, atât fizic cât și psihic.

7. Iulie

Este amuzant ca cineva să fie în preajma ta. Secretos. Este greu să îi înțelegi pe alții și să fii înțeles. Liniștit dacă nu ești distrat sau tensionat. Te mândrești cu tine. Ai o reputație. Ușor de consolat. Sincer. Preocupat de sentimentele oamenilor din jurul tău. Plin de tact. Prietenos. Abordabil. Temperament emoțional și imprevizibil.

8. August

Ai un caracter extrovertit și îți asumi riscuri. Te hrănești cu interes și nu ai auto-control. Ai o inimă bună. Încrezător în sine, gălăgios. Foarte răzbunător, ușor de abordat și comunicat. Îți place să vorbești și să cânți. Visezi cu ochii deschiși și ești distras foarte ușor.

9. Septembrie

Vibrant și activ. Hotărâtor și grăbit, dar tinzi să regreți asta. Atractiv și afectuos față de propria persoană. Ai un intelect foarte puternic. Iubești atenția. Ai o minte ascuțită. Prietenos și poți rezolva problemele oamenilor. Curajos și neînfricat.

10. Octombrie

Iubești să vorbești. Îți plac oamenii care te iubesc. Îți place să iei lucrurile în mâinile tale. Minți, dar nu te prefaci cu nimic. Devii iritat în mod constant.

11.Noiembrie

Ești de încredere și loial. Foarte pasional și periculos. Știi cum să te distrezi. Senzual și spiritual. Toată lumea este atrasă de frumusețea ta interioară și exterioară și de personalitatea ta încrezătoare. Jucăuș, dar secretos.

12. Decembrie

Această lună indică direct faptul că ești cea mai bună persoană posibilă. Mai bună decât toate celelalte din restul lunilor! Loial și liberal. Patriotic. Competitiv în tot. Activ în jocuri și intercomunicații. Grăbit și nerăbdător. Amuzant. Vrei ceea ce este mai bun.

sursă: estisuperba.ro

În articolul

Ce spune despre tine luna în care te-ai născut – Cine-i născut în Ianuarie...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x