Ce tip de mașină se potrivește pentru familia ta în 2021?

Publicat pe 19.10.2021 la 18:47 Actualizat pe 18.10.2021 la 18:52

Dacă ai copii, știi câte bagaje ai nevoie atunci când pleci chiar și pentru o zi într-o scurtă călătorie. În cazul în care ai doi copii mici, care au nevoie și de cărucioare pe parcursul deplasării, lucrurile se complică și mai mult.

Cele mai bune mașini de familie trebuie să fie suficient de spațioase

Shutterstock

Cele mai bune mașini de familie trebuie să fie suficient de spațioase. Jumătate din portbagaj mereu este plin cu lucrurile copiilor, asta în cel mai fericit scenariu. De asemenea, dacă vrei să ai și o mașină frumoasă, care să arate bine pe drum și care să fie în tendințele tehnologiei, atunci situația devine și mai dificilă.

Fiecare persoană care are o mașină vrea performanțe ridicate, fără costuri prea mari de întreținere. Atunci când vine vorba de schimbarea și cumpărarea unei mașini, bifarea tuturor cerințelor devine dificilă, dar atunci când găsești ceva care să se potrivească cu tot ceea ce tu îți dorești, împlinirea este mare, iar stima de sine va crește simțitor.

În lista de mai jos vei găsi o serie de mașini care întrunesc toate cerințele de mai sus:

1.Volkswagen Golf

Noul Volkswagen Golf este o mașină de familie excelentă, ușor de condus, spațioasă și bine echipată. Cu toate acestea, aspectul său nu va atrage toată lumea, iar unele funcții sunt dificil de utilizat.

2. Ford Focus

Ford Focus este echipat cu cea mai recentă tehnologie, arată minunat și este genial de condus. Acesta vine cu o gamă de motoare eficiente și are un preț competitiv. Interiorul este cel mai elegant pentru un Focus, deși nu la fel de bun ca un Golf.

3. Skoda Karoq

Skoda Karoq are un preț ridicat, dar este definiția versatilității. Este o mașină practică, confortabilă și se simte bine lucrată. Sigur, nu este cea mai interesantă mașină și se simte puțin cam înghesuită înăuntru.

4. Mercedes A-class

Mercedes A-Class este o mașină de familie, care este, de asemenea, o achiziție aspirațională. Are un stil inteligent și un interior minunat, echipat cu tehnologie de top. Cu toate acestea, nu este cea mai accesibilă mașină de familie și nici nu este cea mai distractivă pentru conducere.

5. Peugeot 3008

Peugeot 3008 este o mașină de familie cu aspect îndrăzneț, practic, cu un interior funky, bine proiectat, îmbrăcat în denim. Există suficient spațiu în spate pentru trei copii datorită podelei plate și scaunului mijlociu larg. S-ar putea să nu îți placă aspectul bordului și volanul mic.

6. Skoda Scala

Vrei o mașină de familie spațioasă, bine construită, care să vină cu toate echipamentele pe care ți le-ai dori? Ei bine, aruncă o privire la Skoda Scala. Acesta vine cu o gamă largă de motoare și este mai ieftin decât unele dintre variantele propuse mai sus. Totuși, nu te aștepta să fie distractiv să o conduci.

7. BMW Seria 1

Noul BMW Seria 1 vine cu un kit de înaltă tehnologie, puțin mai mult spațiu decât Seria 1 anterioară. Există o gamă decentă de motoare pentru a alege, chiar dacă aspectul nu va fi pe gustul tuturor.

8. Volvo XC40

Volvo XC40 este un SUV mic, spațios, cu un stil inteligent și care este confortabil de condus. Are toate ingredientele pentru o mașină de familie grozavă. O parte din finisajele interioare nu sunt însă de o calitate superioară.

9. BMW Seria 3

Cu un pic mai multă clasă decât mașina medie de familie, BMW Seria 3 are un interior de înaltă tehnologie, elegant și rafinat. Nu este cel mai ieftin din această listă, iar unele seturi sunt opțiuni suplimentare, contra cost față de varianta de bază a mașinii.

10. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan este o mașină de familie spațioasă, confortabilă și cu o poziție bună de condus. Poziția de conducere ridicată îți oferă o vedere amplă a drumului, dar este puțin mai scumpă decât alternativele de mai sus.

În cazul în care una dintre variantele de mai sus ți-a făcut cu ochiul și ești decis să schimbi mașina, intră pe carZZ.ro și vezi ce anunțuri sunt. Este site-ul cu cele mai multe anunțuri cu autoturisme de vânzare și este practic imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească cerințelor tale. De îndată ce ai intrat pe carZZ.ro, ai în fața ta cel mai ofertant site auto pe care îl ai la dispoziție, în acest moment. Aici vei găsi exact mașina potrivită pentru tine!

Compară anunțurile de pe CarZZ.ro pentru a găsi cele mai fiabile mașini second hand disponibile pe site în acest moment, cu prețuri bune pentru bugetul tău. Pe site găsești inclusiv anunțuri cu mașini noi, ediții speciale, variantele facelift care îți plac, motorizări puternice, electrice și/sau hibride, autoturisme cu 5 ani garanție și 0 km.

În articolul

Ce tip de mașină se potrivește pentru familia ta în 2021?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x