Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

Publicat pe 11.01.2016 la 14:06 Actualizat pe 11.01.2016 la 14:14

Conform celui mai recent sondaj Gallup, realizat în 143 de state, cei mai fericiți oameni din lume trăiesc în Paraguay.

Conform celui mai recent sondaj Gallup, realizat în 143 de state, cei mai fericiți oameni din lume trăiesc în Paraguay.

Pentru realizarea clasamentului au fost chestionate aproximativ 1.000 de persoane din fiecare țară și întrebate cum s-au simțit în ziua precedentă, dacă au râs sau au zâmbit, daca s-au simțit odihniți și dacă au fost tratate cu respect.

România se află pe locul 110 din 143 de state în ceea ce privește gradul de fericire resimțit de fiecare dintre noi. Însă asta nu e totul: mai fericiți decât românii sunt irakienii, dar și locuitorii unor state ca Burundi, Uganda, Angola, Zimbabwe sau Mongolia.

Românii sunt nefericiți. De aceea, fiecare femeie din România trebuie să-și promită, ei însăși, că va face, în 2016, trei lucruri esențiale care o vor determina să se simtă mult mai fericită decât în 2015:

1. Să lupte în fiecare zi pentru a-și satisface toate dorințele
Ne-am obișnuit să ne abținem de la o mulțime de lucruri care ne-ar face fericite și să dăm dovadă de un exces de precauție, chiar și atunci când ne permitem să ne relaxăm. Fiecare femeie are câteva capricii pe care e bine să și le satisfacă. Iar atunci când banii devin o problemă, găsirea unor soluții concrete este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Uneori, fericirea constă în deținerea unui card de cumpărături, care oferă o serie întreagă de beneficii persoanelor pasionate de shopping sau de călătorii, după cum vedem la bancatransilvania.ro.

2. Să petreacă mai mult timp cu prietenii
Dacă ne vom înconjura de prieteni cât mai des cu putință, ne vom umple de energie și vom evita sentimentul de singurătate care ne deprimă deseori. Prietenii sunt acele persoane care ne pot fi alături atunci când ne este greu și care ne fac să uităm de problemele de zi cu zi.

3. Să învețe să ofere
Atunci când ajutăm o persoană sau îi dăruim un anumit lucru pentru a o face fericită, ne simțim utili, iar stima noastră de sine crește simțitor. Altruismul este, totuși, o formă de egoism. Însă nu este nimic rău în asta. Dacă ajuți pe cineva pentru binele lui sau ești conștientă că o faci pentru a te simți și tu bine, rezultatul este același: cineva va zâmbi datorită ție. Învață să oferi ceva unei persoane dragi în fiecare zi.

4. Să se odihnească mai mult
Știința ne ajută să înțelegem că vom fi mai puțin stresate, mai sănătoase și mult mai fericite în 2016 dacă vom dormi mai mult și nu vom mai renunța la odihnă de dragul carierei. Încearcă să dormi cel puțin opt ore în fiecare noapte, iar rezultatele te vor uimi.

Foto: Creative Commons

În articolul

Ce trebuie să-și promită fiecare femeie din România înainte de Anul Nou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x